Fashion Week Dag 1

?Här kommer en liten summering ifrån dagen. Alla bilderna är tagna med @elinskoglund ‘s kamera eftersom jag glömde mitt kamerabatteri hemma i Göteborg (!!!) så får jag sno och redigera dem. Dock är både hon och kameran grym så klagar inte! Ska dock försöka köpa ett nytt imorgon. Jaja, enjoy! 

Vi anlände till Stockholm halv 11 och då var det direkt till hotellet, lämna väskorna och därefter direkt till Taverna Brillo. En av Stockholms bästa restaurang och på något sätt dras jag alltid hit när jag besöker Stockholm. Här mötte vi även upp de första bloggerskorna som anlände, dessa ifrån Finland och Polen. Så spännande att få en karaktär bakom alla instagam- och bloggkonton!

Det var snabba ryck till första visningen Stylein. En härlig stämning med en fin kollektion. Mycket plagg i skinn vilket jag älskar. Titta på sista bilden så förstår ni ;).

Halva grejen med modeveckan är väl alla härliga människor man träffar. Här fick jag krama om lilla Hanna som jag inte sett på hela sommarn, alltid lika gla och söt! Bilden är lånad av Lovisa

Och så var det dags för Busnel som också var på Aktionsverket. Jag bara ÄLSKADE denna visning. Kanske för det var fransk musik i högsta hygg vilket fick mig att tänka tillbaka på min tid i Paris. Men också väldigt fin kollektion!

Sista visningen ut var By Malina. Ovan ser ni söta Lovisa. Denna visning var på Berns och det är svårt att inte älska denna lokal. Den är riktigt maffig och vacker. För övrigt så minns jag By Malina som det där söta klänningsmärket, men de var en helt annan sväng på det. Lite mer ”hård” kollektion än tidigare, men det är kul att se en förändring!

Mot kvällen var det middag i Urban Delis matstudio. Det serverades 4-rätters och helt galet goda drinkar. Jag bar en skinnskjorta ifrån Twist & Tango tillsammans med ett par gamla denim jag köpte på secondhand i Paris. Jag älskar denna outfit!

?Och nu? SÄNGEN här på Hotel With! Var just över på Elins rum men hon kastade ut mig så jag får sova ensam inatt. Haha nej men skämt åsido så är det väl lika bra så vi sover ordentligt. Våra munnar har förmåga att gå i ett. Speciellt när dem inte får det haha… För övrigt så älskar jag detta hotell, bodde även här under Social Media Gala förra hösten och är minst lika nöjd denna gång! 

15 kommentarer

 1. CAMILLAESI

  så himla kul 😃

 2. CAMILLAESI

  så himla kul 😃

 3. CAMILLAESI

  så himla kul 😃

 4. CAMILLAESI

  så himla kul 😃

 5. CAMILLAESI

  så himla kul 😃

 6. Håper du får en fin dag! <3

 7. Håper du får en fin dag! <3

 8. Håper du får en fin dag! <3

 9. Håper du får en fin dag! <3

 10. Håper du får en fin dag! <3

 11. vart är skorna ifrån??

 12. vart är skorna ifrån??

 13. vart är skorna ifrån??

 14. vart är skorna ifrån??

 15. vart är skorna ifrån??

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *