Nu flyttar jag!

–> Stockholm. First up Fashion Week! 

Alltså PUH. Vilken morgon… Men nu är jag i alla fall på tåget påväg till Stockholm. Flytten till huvudstaden går i samband med Fashion Week, som börjar idag, vilket nu jag efteråt insåg var mer stressigt än man kunde tro. Just nu känns det som mitt huvud ska sprängas samtidigt som jag är supertaggad på dessa dagar. Dock känner jag en jäkla stress men som jag hoppas släpper snart. Jag kan ABSOLUT inte koppla att jag just lämnade Göteborg och har tagit mitt pick och pack för att flytta till en annan stad. Jag kommer ihåg mina flyttar till London (2015) och Paris (2016), då visste jag ändå jag skulle tillbaka till min hemstad efter 4 månader. Nu är ju min tanke att jag ska stanna i Stockholm, för jag har alltid sett min framtid där. Känns overkligt.

Nu är vi är snart framme och schemat är fullspäckat. Vi börjar med att möta upp de först anlända bloggerskorna för att käka lunch på Taverna Brillo sen drar första visningen igång.

35 kommentarer

 1. Va kul att du har flyttat runt så mkt 😊 de stärker en som människa, särskilt till andra länder 😊 vad har du gjort i London o Paris?

 2. Va kul att du har flyttat runt så mkt 😊 de stärker en som människa, särskilt till andra länder 😊 vad har du gjort i London o Paris?

 3. Va kul att du har flyttat runt så mkt 😊 de stärker en som människa, särskilt till andra länder 😊 vad har du gjort i London o Paris?

 4. Va kul att du har flyttat runt så mkt 😊 de stärker en som människa, särskilt till andra länder 😊 vad har du gjort i London o Paris?

 5. Va kul att du har flyttat runt så mkt 😊 de stärker en som människa, särskilt till andra länder 😊 vad har du gjort i London o Paris?

 6. Åh vad roligt för dig 😄

 7. Åh vad roligt för dig 😄

 8. Åh vad roligt för dig 😄

 9. Åh vad roligt för dig 😄

 10. Åh vad roligt för dig 😄

 11. Göteborg finns alltid kvar ❤️❤️❤️

 12. Göteborg finns alltid kvar ❤️❤️❤️

 13. Göteborg finns alltid kvar ❤️❤️❤️

 14. Göteborg finns alltid kvar ❤️❤️❤️

 15. Göteborg finns alltid kvar ❤️❤️❤️

 16. CAMILLAESI

  så kul 😃

 17. CAMILLAESI

  så kul 😃

 18. CAMILLAESI

  så kul 😃

 19. CAMILLAESI

  så kul 😃

 20. CAMILLAESI

  så kul 😃

 21. Guuud vad spännande!♡

 22. Guuud vad spännande!♡

 23. Guuud vad spännande!♡

 24. Guuud vad spännande!♡

 25. Guuud vad spännande!♡

 26. Kan du inte berätta lite mer om dina flyttar till London/Paris? Jag reagerade på att du ”bara” stannade i 4 månader. Hur kommer det sig? Vad och hur gjorde du? Flyttade du med någon organisation? vad gjorde du i städerna?

 27. Kan du inte berätta lite mer om dina flyttar till London/Paris? Jag reagerade på att du ”bara” stannade i 4 månader. Hur kommer det sig? Vad och hur gjorde du? Flyttade du med någon organisation? vad gjorde du i städerna?

 28. Kan du inte berätta lite mer om dina flyttar till London/Paris? Jag reagerade på att du ”bara” stannade i 4 månader. Hur kommer det sig? Vad och hur gjorde du? Flyttade du med någon organisation? vad gjorde du i städerna?

 29. Kan du inte berätta lite mer om dina flyttar till London/Paris? Jag reagerade på att du ”bara” stannade i 4 månader. Hur kommer det sig? Vad och hur gjorde du? Flyttade du med någon organisation? vad gjorde du i städerna?

 30. Kan du inte berätta lite mer om dina flyttar till London/Paris? Jag reagerade på att du ”bara” stannade i 4 månader. Hur kommer det sig? Vad och hur gjorde du? Flyttade du med någon organisation? vad gjorde du i städerna?

 31. Marianne

  Vad kul! Välkommen till Stockholm 😊
  Har själv precis flyttat in till Stockholm (två veckor sedan) från Finland och känner mig ganska vilsen 😃 Men jag älskar stade och trvis super bra 😊
  Ha det så bra på modeveckan!!
  xx

 32. Marianne

  Vad kul! Välkommen till Stockholm 😊
  Har själv precis flyttat in till Stockholm (två veckor sedan) från Finland och känner mig ganska vilsen 😃 Men jag älskar stade och trvis super bra 😊
  Ha det så bra på modeveckan!!
  xx

 33. Marianne

  Vad kul! Välkommen till Stockholm 😊
  Har själv precis flyttat in till Stockholm (två veckor sedan) från Finland och känner mig ganska vilsen 😃 Men jag älskar stade och trvis super bra 😊
  Ha det så bra på modeveckan!!
  xx

 34. Marianne

  Vad kul! Välkommen till Stockholm 😊
  Har själv precis flyttat in till Stockholm (två veckor sedan) från Finland och känner mig ganska vilsen 😃 Men jag älskar stade och trvis super bra 😊
  Ha det så bra på modeveckan!!
  xx

 35. Marianne

  Vad kul! Välkommen till Stockholm 😊
  Har själv precis flyttat in till Stockholm (två veckor sedan) från Finland och känner mig ganska vilsen 😃 Men jag älskar stade och trvis super bra 😊
  Ha det så bra på modeveckan!!
  xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *