UBER LIFE

Under dessa dagar har vi haft ett samarbete med Uber vilket har vart helt grymt! Jag själv har använt mig utav Uber sedan nästan två år tillbaka – framför allt när jag bodde i London och Paris. Vet inte vad vi hade gjort utan Uber under Fashion Week – det är alltid snabba ryck, tiden är knapp och när en visning är slut börjar den andra. Därför underlättar det så mycket att slippa att leta taxi samt att pengarna dras på ens kort direkt efter resan. 

20 kommentarer

  1. Bra inlägg! titta gärna in min blogg! :9 har gjort ett inlägg som heter under hundringen

  2. Bra inlägg! titta gärna in min blogg! :9 har gjort ett inlägg som heter under hundringen

  3. Bra inlägg! titta gärna in min blogg! :9 har gjort ett inlägg som heter under hundringen

  4. Bra inlägg! titta gärna in min blogg! :9 har gjort ett inlägg som heter under hundringen

  5. Bra inlägg! titta gärna in min blogg! :9 har gjort ett inlägg som heter under hundringen

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *