IDA SJÖSTEDT SS17

I väntan på visningen stod vi utanför och hängde…

…medan modellerna gjorde i ordning sig, alltså så vackra tjejer…

Här presenterar Ida Sjöstedt upp sin SS16 kollektion. Jag rös under hela visningen…

?Kunde inte låta bli att ta med dessa bilder också som är tagna utanför Berns, så vackra att man smäller av!

Hej hjärtan! Vilket tempo det har varit här under Fashion Week och speciellt igår. PUH. Då hade jag inte en enda ledig sekund att sitta ner, det fick instagrammas i Ubern mellan olika events och visningar – och dessvärre las bloggen vid sidan av. Men nu ska jag ta igen med en massor av bilder! Jag har så galet många att visa er och jag sitter nu i lobbyn på hotellet för att sortera upp dem i olika inlägg. Jag själv har inte haft någon kamera under dessa dagar, men är tacksam för att grymma Lisa var med oss i Nouw-gänget och fotat samt alla vänner som är så flitiga med kameran.

Ovan ser ni bilder ifrån Ida Sjöstedt’s visning. Det är verkligen en visning utöver det vanliga! Alltid så vackert och man ryser när man ser dessa gudomliga kreationerna. Eller hur? Fotona är tagna av Lisa Höök som även fick vara med och fota Backstage på denna visning , tänkte att det var lite kul för er att få se?

5 kommentarer

  1. Sjukt snyggt smink på visningen!

  2. Sjukt snyggt smink på visningen!

  3. Sjukt snyggt smink på visningen!

  4. Sjukt snyggt smink på visningen!

  5. Sjukt snyggt smink på visningen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *