Pressfrukost

Byxor och kavaj ifrån Zara // Frukost ifrån Koloni

?Ännu mera mums // Jag och snyggingen Vendela <3

Denna vecka är full rulle och jag tackar mig själv för att jag somnade tidigt igår kväll för imorse var det upp med tuppen och gå på en pressfrukost. Både tisdag och onsdag har jag jobbat på pressfrukostar men så imorse var jag istället gäst ;). Det var en frukost med hudvårdsmärket Dermalogica där de presenterade deras produkter samt nyheter som vi vill ta del av i goodiebagen. Väl på plats hade jag ingen aning om att jag skulle springa på @pdotter som jag egentligen skulle hängt med igår men var tvungen att ställa in… Så det blev en positiv överraskning samt söta Molly och Vendela!

Nu ska jag fortsätta jobba, ikväll blir det fest på Acne, så spännande!

25 kommentarer

 1. Vad mysigt 😍

 2. Vad mysigt 😍

 3. Vad mysigt 😍

 4. Vad mysigt 😍

 5. Vad mysigt 😍

 6. åh vad spännande ditt liv verkar just nu! KUL!

 7. åh vad spännande ditt liv verkar just nu! KUL!

 8. åh vad spännande ditt liv verkar just nu! KUL!

 9. åh vad spännande ditt liv verkar just nu! KUL!

 10. åh vad spännande ditt liv verkar just nu! KUL!

 11. Så bra start på dagen! <3 <3

 12. Så bra start på dagen! <3 <3

 13. Så bra start på dagen! <3 <3

 14. Så bra start på dagen! <3 <3

 15. Så bra start på dagen! <3 <3

 16. Låter som en härlig dag! Ha kul på ACNE! 😊

 17. Låter som en härlig dag! Ha kul på ACNE! 😊

 18. Låter som en härlig dag! Ha kul på ACNE! 😊

 19. Låter som en härlig dag! Ha kul på ACNE! 😊

 20. Låter som en härlig dag! Ha kul på ACNE! 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *