ACNE

Hela entrén var fylld med ballonger längst väggarna och min skjorta matchade riktigt snyggt till alla färgerna. Denna gång körde jag röda läppar till för att framhäva alla broderier extra mycket, blev faktiskt snyggt. Skjortan är ifrån Zara!

Såhär såg det ut när man kom in, ballonger längst hela vägen in till första baren!

Ett av rummen där det hängde glitter längst hela väggarna, som ingen mindre än brorsan hjälpt till och hänga upp haha, men festligt blev det i alla fall!

Jag tog med min Fredrika och Linnea. Fredrika lärde jag ju känna i Paris och som också flyttat till Stockholm nu. Så kul!!

Jag och Linnea har ju typ till 99% samma klädsmak/stil, vilket ni kanske ser ovan, brallorna och skorna blev identiska denna gång 🙂

På plats mötte jag min kollega Robert som var här med Emelie som ni ser på bilden ovan. Jag tyckte jag kände igen henne och ja, det var inte så konstigt eftersom det visade sig att vi hade träffats under Way Out West i Göteborg!

Min kärlek för min kompis Linnea är obeskrivlig, bästbästbäst!

Det bjussades på Strawberry Daiquiri i form av isglas, sett så mycket bilder på dessa men aldrig smakat, dock var det fett goda!

Det var glittriga och festliga dansare på plats, den energin han hade alltså!

Öppen bar var det också, det resulterade en del Aperol Spritz, yum.

Acne party 2016

I torsdags bjöd Acne in till stor fest. Tack vare min bror som jobbar på Acnes filmavdelning så fick jag möjlighet att komma. Vilket jäkla fest alltså. SÅ roligt och grymt uppstyrt. Festen var på deras kontor, tre våningar med olika dansgolv, musik och barer. Jag har nog heller aldrig vart på ett ställe med så många snygga killar på ett och samma ställe haha ;-).

15 kommentarer

 1. Härliga bilder!!

 2. Härliga bilder!!

 3. Härliga bilder!!

 4. Härliga bilder!!

 5. Härliga bilder!!

 6. Vad fint det var 😊

 7. Vad fint det var 😊

 8. Vad fint det var 😊

 9. Vad fint det var 😊

 10. Vad fint det var 😊

 11. Din blogg är numera min favoritblogg, den har verkligen växt i mina ögon senaste tiden! Tycker det är så intressant att läsa om din praktik, skulle vara kul om du skrev ett litet mer detaljerat inlägg om den. Nu till min fråga. Jag är 20 år och har länge velat ändra min stil. Vill bort från det flickiga och enkla och få en mer kvinnlig och proffesionell/seriös look. Tycker du har lyckats så bra med just det. Så min fråga är om du har något tips hur man ändrar sin stil och några nyckelplagg man borde ha för att få en mer kvinnlig garderob?? Var så impad av dina looks på fashion week också, rock on!!

 12. Din blogg är numera min favoritblogg, den har verkligen växt i mina ögon senaste tiden! Tycker det är så intressant att läsa om din praktik, skulle vara kul om du skrev ett litet mer detaljerat inlägg om den. Nu till min fråga. Jag är 20 år och har länge velat ändra min stil. Vill bort från det flickiga och enkla och få en mer kvinnlig och proffesionell/seriös look. Tycker du har lyckats så bra med just det. Så min fråga är om du har något tips hur man ändrar sin stil och några nyckelplagg man borde ha för att få en mer kvinnlig garderob?? Var så impad av dina looks på fashion week också, rock on!!

 13. Din blogg är numera min favoritblogg, den har verkligen växt i mina ögon senaste tiden! Tycker det är så intressant att läsa om din praktik, skulle vara kul om du skrev ett litet mer detaljerat inlägg om den. Nu till min fråga. Jag är 20 år och har länge velat ändra min stil. Vill bort från det flickiga och enkla och få en mer kvinnlig och proffesionell/seriös look. Tycker du har lyckats så bra med just det. Så min fråga är om du har något tips hur man ändrar sin stil och några nyckelplagg man borde ha för att få en mer kvinnlig garderob?? Var så impad av dina looks på fashion week också, rock on!!

 14. Din blogg är numera min favoritblogg, den har verkligen växt i mina ögon senaste tiden! Tycker det är så intressant att läsa om din praktik, skulle vara kul om du skrev ett litet mer detaljerat inlägg om den. Nu till min fråga. Jag är 20 år och har länge velat ändra min stil. Vill bort från det flickiga och enkla och få en mer kvinnlig och proffesionell/seriös look. Tycker du har lyckats så bra med just det. Så min fråga är om du har något tips hur man ändrar sin stil och några nyckelplagg man borde ha för att få en mer kvinnlig garderob?? Var så impad av dina looks på fashion week också, rock on!!

 15. Din blogg är numera min favoritblogg, den har verkligen växt i mina ögon senaste tiden! Tycker det är så intressant att läsa om din praktik, skulle vara kul om du skrev ett litet mer detaljerat inlägg om den. Nu till min fråga. Jag är 20 år och har länge velat ändra min stil. Vill bort från det flickiga och enkla och få en mer kvinnlig och proffesionell/seriös look. Tycker du har lyckats så bra med just det. Så min fråga är om du har något tips hur man ändrar sin stil och några nyckelplagg man borde ha för att få en mer kvinnlig garderob?? Var så impad av dina looks på fashion week också, rock on!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *