After Work

Afterwork at the office – here with my little beauty Rebecca <3!

Nu har det gått tre veckor sedan min praktik började på Bindefeld och jag trivs som fisken i vattnet. Och herregud vad man lär sig mycket, att börja praktiskt som jag gjort är verkligen spännande och att få möjlighet att få en sådan god inblick i branschen före jag börjar studera är guldvärt!

Igår hade vi på kontoret lite AW. Vi drack rödvin, ät chips, pizzasnittar och körde music quiz. Det är under sådana här tillfällen man har möjlighet att komma närmare sina kollegor och få se kanske en mer privatsida, då det annars är mycket fokus på jobbet. Det slutade med att vi alla dansade till gamla 90-tals dängor och sen blev det en runda på stan. Vi hängde på två ställen jag aldrig vart på förut – Obaren som är övervåningen på Sturehof (visste inte ens att det fanns någon bar där på övervåningen??) samt Soap Bar. Första AW:n och den blev ju hur grym som helst! TACK för detta <3!

10 kommentarer

 1. Linnéa Larsson

  Härligt!!

 2. Linnéa Larsson

  Härligt!!

 3. Linnéa Larsson

  Härligt!!

 4. Linnéa Larsson

  Härligt!!

 5. Linnéa Larsson

  Härligt!!

 6. Vad fina ni är 😊

 7. Vad fina ni är 😊

 8. Vad fina ni är 😊

 9. Vad fina ni är 😊

 10. Vad fina ni är 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *