Bloggsnack

Ibland glömmer jag av hur värdefullt egentligen det är att jag startat en blogg, hur mycket den gett mig och hur mycket jag kämpat för att komma hit jag har kommit – trots att jag kan komma så mycket längre. När jag startade bloggen skämdes jag för den, jag skrev i smyg och efter ett tag tog jag steget och länkade i min kompischatt. And here it begins. Jag älskar att blogga men jag önska även att tiden skulle räcka till för att kunna göra det fullt ut. Nu måste jag försörja mig på bloggen eftersom jag jobbar gratis vid sidan av. Dock är det då bloggen kräver som mest tid men också för mig kanske betyder mest. Det är så svårt att förklara för någon annan allt jobb som ligger bakom och hur tidskrävande det är att ha en blogg. Alla mail man ska svara på (som slutar med en förhandling på 20 mail….) alla foton man ska störa folk med att ta, all kritik man ska vara redo och få, alla tankar som man måste konstant ha i huvudet för att planera upp inlägg, alla gånger man ska förklara sig angående denna plattform (då folk har så mycket förutfattade meningar) osv…. Ni förstår nog grejen. Det kanske mest värdefulla jag fått höra är när min vän sa till mig ”Men Gertrude, det här är du värd efter allt stil och tid du har lagt ner”. Det är när ens nära förstår men framför allt ser. Och det kanske mest provocerade man kan få höra är ”Jag borde också skaffa en blogg så att jag ska få vice versa gratis” det kan jag liva varenda bloggare håller med om, eftersom det tolkas som allt jobb som ligger bakom är så lätt. Men då hade iofs dessa personer redan skaffat en blogg för längesedan…. 

Jag vet inte vad jag ville komma med denna text men efter denna helg har jag insett att det krävs mina två lediga dagar framför datorn för att komma ikapp allting jag missat under veckan. Då menar jag inte i form att publicerade inlägg utan mer allt det där ni inte ser. Förstå mig rätt för jag verkligen älskar att blogga som ett jobb! Däremot krävs det att man säger nej till annat, det krävs att man är disciplinerad och vill det här, för annars kommer man ingenstans.

45 kommentarer

 1. När kommer frågestunden?

 2. När kommer frågestunden?

 3. När kommer frågestunden?

 4. När kommer frågestunden?

 5. När kommer frågestunden?

 6. Så bra skrivet 😊

 7. Så bra skrivet 😊

 8. Så bra skrivet 😊

 9. Så bra skrivet 😊

 10. Så bra skrivet 😊

 11. texten är on point Gertrude

 12. texten är on point Gertrude

 13. texten är on point Gertrude

 14. texten är on point Gertrude

 15. texten är on point Gertrude

 16. Jag skäms över att jag inte publicerat den ännu, men sätter deadline på denna vecka!! Lovar att den ska komma snarast!!

 17. Jag skäms över att jag inte publicerat den ännu, men sätter deadline på denna vecka!! Lovar att den ska komma snarast!!

 18. Jag skäms över att jag inte publicerat den ännu, men sätter deadline på denna vecka!! Lovar att den ska komma snarast!!

 19. Jag skäms över att jag inte publicerat den ännu, men sätter deadline på denna vecka!! Lovar att den ska komma snarast!!

 20. Jag skäms över att jag inte publicerat den ännu, men sätter deadline på denna vecka!! Lovar att den ska komma snarast!!

 21. Du är bäst!!!! Så jävla duktig. Du kommer gå hela vägen och ändå lite längre!!! <3

 22. Du är bäst!!!! Så jävla duktig. Du kommer gå hela vägen och ändå lite längre!!! <3

 23. Du är bäst!!!! Så jävla duktig. Du kommer gå hela vägen och ändå lite längre!!! <3

 24. Du är bäst!!!! Så jävla duktig. Du kommer gå hela vägen och ändå lite längre!!! <3

 25. Du är bäst!!!! Så jävla duktig. Du kommer gå hela vägen och ändå lite längre!!! <3

 26. Men åh, gulle! Så fint skrivet, tusen tusen tack <3. Du är underbar!

 27. Men åh, gulle! Så fint skrivet, tusen tusen tack <3. Du är underbar!

 28. Men åh, gulle! Så fint skrivet, tusen tusen tack <3. Du är underbar!

 29. Men åh, gulle! Så fint skrivet, tusen tusen tack <3. Du är underbar!

 30. Men åh, gulle! Så fint skrivet, tusen tusen tack <3. Du är underbar!

 31. Heja dig Bra jobbat! Jag älskar att blogga och önskar man hade mer tid för det.

 32. Heja dig Bra jobbat! Jag älskar att blogga och önskar man hade mer tid för det.

 33. Heja dig Bra jobbat! Jag älskar att blogga och önskar man hade mer tid för det.

 34. Heja dig Bra jobbat! Jag älskar att blogga och önskar man hade mer tid för det.

 35. Heja dig Bra jobbat! Jag älskar att blogga och önskar man hade mer tid för det.

 36. Det är SÅ grymt att man kan leva på sin blogg? Jag tycker bara det är häftigt. Att man när man var 11? Startade en blogg för skoj och nu liksom! Heja dig. Du är grym.

 37. Det är SÅ grymt att man kan leva på sin blogg? Jag tycker bara det är häftigt. Att man när man var 11? Startade en blogg för skoj och nu liksom! Heja dig. Du är grym.

 38. Det är SÅ grymt att man kan leva på sin blogg? Jag tycker bara det är häftigt. Att man när man var 11? Startade en blogg för skoj och nu liksom! Heja dig. Du är grym.

 39. Det är SÅ grymt att man kan leva på sin blogg? Jag tycker bara det är häftigt. Att man när man var 11? Startade en blogg för skoj och nu liksom! Heja dig. Du är grym.

 40. Det är SÅ grymt att man kan leva på sin blogg? Jag tycker bara det är häftigt. Att man när man var 11? Startade en blogg för skoj och nu liksom! Heja dig. Du är grym.

 41. så bra skrivet! Kram till dig <3

 42. så bra skrivet! Kram till dig <3

 43. så bra skrivet! Kram till dig <3

 44. så bra skrivet! Kram till dig <3

 45. så bra skrivet! Kram till dig <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *