Söndag

?Alltså har ni skådat en mer färskt nybryggd kaffe? Yum. Som ni vet är kaffe A och O för att jag ska kunna komma igång på morgonen. Att min mamma gick från beroende till att inte dricka kaffe de senaste 3 åren förstår jag inte…. 

Annars då? Mår ni bra? Idag känner jag mig utvilad och fräsch. Jag var uppe och gick på Grit Cardio som jag kört några gånger på söndagar och gillar verkligen det passat. 30 min all-in kondition, tips till er som gillar att köra slut på er själva! Efter passet lyckades jag på något vänster köra 8 km på bandet också, jag undrar ibland vart all min energi kommer ifrån??? Men klagar iofs inte!

Idag är det städa, fixa, preppa som gäller! Imorgon är det måndag och jag har 100 grejer kvar att fixa. Så gotta start! Vi hörs sen <3!

15 kommentarer

 1. hehe dagens första kaffe <3<3 kärlek på den.

 2. hehe dagens första kaffe <3<3 kärlek på den.

 3. hehe dagens första kaffe <3<3 kärlek på den.

 4. hehe dagens första kaffe <3<3 kärlek på den.

 5. hehe dagens första kaffe <3<3 kärlek på den.

 6. Fina sängkläder 😊

 7. Fina sängkläder 😊

 8. Fina sängkläder 😊

 9. Fina sängkläder 😊

 10. Fina sängkläder 😊

 11. Det var det sjukaste jag hört! Kör också grit och är alltid helt slut efteråt, bra jobbat att klara att springa efteråt haha…!!!

 12. Det var det sjukaste jag hört! Kör också grit och är alltid helt slut efteråt, bra jobbat att klara att springa efteråt haha…!!!

 13. Det var det sjukaste jag hört! Kör också grit och är alltid helt slut efteråt, bra jobbat att klara att springa efteråt haha…!!!

 14. Det var det sjukaste jag hört! Kör också grit och är alltid helt slut efteråt, bra jobbat att klara att springa efteråt haha…!!!

 15. Det var det sjukaste jag hört! Kör också grit och är alltid helt slut efteråt, bra jobbat att klara att springa efteråt haha…!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *