Låttips & Filmpremiär

Leif Mannerström och jag under en pressfrukost på jobbet förra veckan, för go gubbe det där!

Måndag och hur snabbt gick inte helgen? Alltid samma visa, man hinner knappt blinka och rätt som det är är helgen över. Dock hade jag en superbra helg men framför allt ett bra slut. Igår kväll åt jag middag hemma hos Olivia, Fanny och Linnea och vi fick något dansryck så vi alla ställde oss och dansade runt matbordet medan maten var inne i ugnen. Haha, ni som följer mig på snapchat vet vad jag menar. Men det var lätt höjdpunkten på helgen! 

Nu ska jag avrunda mitt kaffe och dra mig iväg till jobbet. Ikväll är det filmpremiär för ”Jag Älskar Dig” som Bindefeld håller i, så de blir jobb hela måndagen! Och just det, jag tycker det är så kul att ge er lite musiktips så här kommer veckans tips! Det var bland annat denna vi dansade till kring matbordet igår kväll, jäkla energikick! 

10 kommentarer

 1. CAMILLAESI

  Vad roligt att du träffade Leif Mannerström 😃

 2. CAMILLAESI

  Vad roligt att du träffade Leif Mannerström 😃

 3. CAMILLAESI

  Vad roligt att du träffade Leif Mannerström 😃

 4. CAMILLAESI

  Vad roligt att du träffade Leif Mannerström 😃

 5. CAMILLAESI

  Vad roligt att du träffade Leif Mannerström 😃

 6. Men alltså!!!!!! Älskar honom!!!!

 7. Men alltså!!!!!! Älskar honom!!!!

 8. Men alltså!!!!!! Älskar honom!!!!

 9. Men alltså!!!!!! Älskar honom!!!!

 10. Men alltså!!!!!! Älskar honom!!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *