Från balkongen

Godmorgon! Varje morgon när jag vaknat senaste veckan har det faktiskt varit mörkt ute men denna morgon bjöd på något helt annat. När jag gick upp imorse kände jag hur ljust det är i lägenheten, himlen var ju helt rosa!

Igår kväll satt jag och pillade med bilderna jag tog från Lykos event men jag gav upp eftersom mina ögon hängde och kroppen skrek efter sömn. Jag hoppas att jag hinner redigera dem innan helgen, vill berätta om kvällen :).

Ikväll har vi på Bindefeld bjudit in lite bloggerskor till Waxholms Hotell för lite middag! Kommer bli väldigt mysigt! But first: work och ska även idag klämma in lite bootylicious på rasten!

Early morning from my balcony

15 kommentarer

 1. CAMILLAESI

  så fina bilder 😊

 2. CAMILLAESI

  så fina bilder 😊

 3. CAMILLAESI

  så fina bilder 😊

 4. CAMILLAESI

  så fina bilder 😊

 5. CAMILLAESI

  så fina bilder 😊

 6. Vad fint!

 7. Vad fint!

 8. Vad fint!

 9. Vad fint!

 10. Vad fint!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *