That white shirt

Shirt here, coat here (adlinks), jeans from Topshop, shoes from Twist & Tango and bag from Balenciaga

Helli hallå! Mig hittar ni just nu halvsovandes i sängen. Efter jobbet lagade jag lite mat här hemma och nu har jag svarat på era frågor som trillat in i bloggen senaste veckorna. Ni verkar främst vara nyfikna på mitt jobb och vilken storlek jag har på mina bikinis haha vilken rolig kombination va?! Svar på frågorna kommer i alla fall upp imorgon någon gång under dagen.

Nu ska jag faktiskt släcka och sova. I vanlig ordning en väldigt intensiv vardag även idag… Kram på er!

25 kommentarer

  1. Du är sååååå snygg!!!

  2. Du är sååååå snygg!!!

  3. Du är sååååå snygg!!!

  4. Du är sååååå snygg!!!

  5. Du är sååååå snygg!!!

  6. Så snygg outfit! <3

  7. Så snygg outfit! <3

  8. Så snygg outfit! <3

  9. Så snygg outfit! <3

  10. Så snygg outfit! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *