Vin Rouge

Ni som har hängt med här i bloggen ett tag vet att jag bodde i Paris i våras. Det var en sjukt lärorik period på många sätt. Inte bara att jag lärde mig franska språket betydligt bättre, utan också förmågan att bo ensam i en storstad. Jag bodde där sammanlagt i fyra månader. När halva tiden hade gått så kom denna vän in i mitt liv. Under de två första månaderna kände jag mig ganska ensam trots att jag inte var det. Jag hade två svenska helt fantastiska vänner från Göteborg. Dock bodde de på andra sidan stan och även gick i skola där, det blev att vi skapade våra egna vardagsliv ganska fort. Vi hade helgerna och det var helt klart bäst! Så jäkla roligt hade vi. Men återigen kom vardagarna och jag blev mer och mer bekväm med att gå till skolan och sen gå hem eller sätta mig på ett café. Här istället för att under vardagarna ta mig bort till dem och mysa. Tråkigt men så blir jag påmind om mycket energi det tog att gå till franska klasserna och läsa/höra/prata franska i 5 h/dag. Men så en dag så kom Moa till Paris! Hon bodde gångavstånd från mig och dessutom hamnade hon på samma skola som mig. Det var som ett beställt paket efter lite trygghet. och glädje. Jag lärde känna henne i Paris genom en gemensam kompis som match make:ade oss. Oerhört bra grej!

Vilket fall – Ikväll träffade vi varandra för första gången sedan Paris och vi hade en del att ta igen. Hon hade köpt lägenhet med hennes pojkvän, som i Paris var hennes ex, bara det säger ju att vi var tillbaka på kapitel 1. Vi valde ironiskt nog också Grand Escalier som betyder ”stora trappan” på franska, vi drack också givetvis rödvin. Precis som vi gjorde alla kvällar i Paris. Våra munnar gick i ett och vi kunde inte hålla oss från att prata Parisminnen såklart… Åh, vad jag saknar den tiden ändå.

30 kommentarer

 1. Åh vad mysigt! 😊 Längtar tills mina svenska kompisar kommer och besöker mig här i London hihi 😊

 2. Åh vad mysigt! 😊 Längtar tills mina svenska kompisar kommer och besöker mig här i London hihi 😊

 3. Åh vad mysigt! 😊 Längtar tills mina svenska kompisar kommer och besöker mig här i London hihi 😊

 4. Åh vad mysigt! 😊 Längtar tills mina svenska kompisar kommer och besöker mig här i London hihi 😊

 5. Åh vad mysigt! 😊 Längtar tills mina svenska kompisar kommer och besöker mig här i London hihi 😊

 6. Gud vilken dröm att bo i Paris! ☺️

 7. Gud vilken dröm att bo i Paris! ☺️

 8. Gud vilken dröm att bo i Paris! ☺️

 9. Gud vilken dröm att bo i Paris! ☺️

 10. Gud vilken dröm att bo i Paris! ☺️

 11. Fin text Geremy <3

 12. Fin text Geremy <3

 13. Fin text Geremy <3

 14. Fin text Geremy <3

 15. Fin text Geremy <3

 16. Fin du är. Förresten, vad tror du krävs för att sin blogg ska synas? För att du fått så pass många läsare du fått?

 17. Fin du är. Förresten, vad tror du krävs för att sin blogg ska synas? För att du fått så pass många läsare du fått?

 18. Fin du är. Förresten, vad tror du krävs för att sin blogg ska synas? För att du fått så pass många läsare du fått?

 19. Fin du är. Förresten, vad tror du krävs för att sin blogg ska synas? För att du fått så pass många läsare du fått?

 20. Fin du är. Förresten, vad tror du krävs för att sin blogg ska synas? För att du fått så pass många läsare du fått?

 21. Oj vad mitt lilla hjärta blev varmt och glatt av det här inlägget <3 du är bäst ma chouchou

 22. Oj vad mitt lilla hjärta blev varmt och glatt av det här inlägget <3 du är bäst ma chouchou

 23. Oj vad mitt lilla hjärta blev varmt och glatt av det här inlägget <3 du är bäst ma chouchou

 24. Oj vad mitt lilla hjärta blev varmt och glatt av det här inlägget <3 du är bäst ma chouchou

 25. Oj vad mitt lilla hjärta blev varmt och glatt av det här inlägget <3 du är bäst ma chouchou

 26. Ååh vad härligt! xx

 27. Ååh vad härligt! xx

 28. Ååh vad härligt! xx

 29. Ååh vad härligt! xx

 30. Ååh vad härligt! xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *