Good Behavior

I torsdags hade svenska TNT premiär för deras nya kriminaldrama serie ”Good Behavior”. Vi på Micael Bindefeld AB höll i förhandsvisningen som ägde rum på Wenner-Gren Center här i Stockholm. Bland huvudskådespelarna ser vi Michelle Dockery och Juan Diego Botto (för övrigt otroligt snygga). Michelle Dockery är ju känd från Downtown Abbey som Lady Mary. Jag är ganska kass på att följa serier men denna var sjukt spännande. Älskar hur den blandar drama, kriminalitet med kärlek. Den har premiär 9 februari så håll utkik!

Stiliga Micael Bindefeld tillsammans med Michelle Dockery som var på plats över dygnet. Vilken succé va!

Mina älskade vänner Fanny, Naike och Linnea glänste loss. Love you <3!

Man hade chansen att vinna en hotellnatt värde 5.000. Bästa bilden med hashtagen #goodbehavior vinner! För att vara med och tävla kunde man få låna peruk, solisar och päls och likna Letty Raites (=Michelle Dockery). I serien byter hon nämligen peruk ett x-antal gånger. På bilden ovan ser ni Fanny och Naike, vilka chicas!

Under visningen bjöds på det popcorn från Propercorn. Jag förälskade ner mig i deras smak ”Sweet coconut & vanilla popcorn”. Tips om ni vill smaka popcorn utöver det vanliga!

Söta Hanna och Anna var förbi. Det var på tok för längesedan jag hängde med Hanna och sen Anna har jag precis lärt känna så det var supermysigt att få hänga lite med dem. Älskar för övrigt Hannas tröja med texten ”Boys are better in movies”. Försöker tänka så när jag inser att jag aldrig kommer ha en chans på Juan Diego Botto. Hoho. Se bilder och förälska ner er i honom också här!

Efter visningen åkte vi upp till 23:e våningen och här satt en pianist och spelade med vacker utsikt.

Jag och min lilla Fanstar!

Ytterligare en trappa upp bjöds det på cocktails och småplock till denna fantastiska utsikt. Stockholm är ju så vackert.

Och så fina @vendelasara och Linnea <3.

15 kommentarer

  1. Vart kommer Linnéas skjorta ifrån?:)

  2. Vart kommer Linnéas skjorta ifrån?:)

  3. Vart kommer Linnéas skjorta ifrån?:)

  4. Vart kommer Linnéas skjorta ifrån?:)

  5. Vart kommer Linnéas skjorta ifrån?:)

  6. Jag älskar Downton Abbey och lady Mary! Ska definitivt spana in denna serie när den släpps 😊

  7. Jag älskar Downton Abbey och lady Mary! Ska definitivt spana in denna serie när den släpps 😊

  8. Jag älskar Downton Abbey och lady Mary! Ska definitivt spana in denna serie när den släpps 😊

  9. Jag älskar Downton Abbey och lady Mary! Ska definitivt spana in denna serie när den släpps 😊

  10. Jag älskar Downton Abbey och lady Mary! Ska definitivt spana in denna serie när den släpps 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *