Ska man ta åt sig?

Nu sitter jag på tåget påväg hem från Göteborg. Jag fått svarat på en del mail vilket underlättar min kommande vecka så otroligt mycket. Inte bara tiden utan också stressen av att ha mail att svara på.

Vet ni vad jag suttit och gjort nu här de senaste 20 minuterna? Egentligen vet jag inte varför jag ska skriva ut detta men tycker det är ett intressant ämne. Jag har nämligen laddat ner den där appen där man kan se vilka av ens följare som följer tillbaka en samt vilka som slutat följa. Farligt…. Tycker jag. Många av er har säkert testat detta också. Ingen bra idé egentligen. Jag har alltid medvetet hållit mig ifrån den funktionen eftersom jag bara blir ledsen av att se vilka som slutar följa mig eller vilka som inte följer tillbaka. Men egentligen, ska man ta det personligt? I mitt fall borde jag i många fall inte göra det (kanske ibland hehe) med tanke på hur ytlig och enformig min Instagram ofta är. Jag är ju faktiskt fullt medveten om att den till 70 % innehåller bilder på mig med olika outifts samt bilder på fin miljö. Dock kan jag ändå inte riktigt släppa de där namnen som man själv tycker att man har en bra relation till slutar följa en. Inte minst när killarna man börjar följa som senare slutar följa en. Eller ja, inte alla killar utan då menar jag de där killarna man kanske är lite intresserad av. Det är ett exempel då jag börjat tänka varför. Ska jag vara helt ärlig kan jag ofta börja följa killar som jag tycker är intressanta och kanske är intresserad av. Men när det kommer till killar och Instagram så går tankarna Varför ? Tycker de jag är ytlig? Är de inte intresserade av ”bloggtjejer” som jag? Är jag ovettig och töntig som lägger ner så mycket tid på Instagram?

Ja, ni fattar grejen! För visst kan man ta illa upp om någon slutar följa en, hur töntigt det än låter? Det är kanske ibland svårt att erkänna. Dock vet jag mycket väl att man inte ska lägga ner tid och kraft på sådana småsaker, därför jag först inte tänkte skriva detta inlägg. Men alla är vi mänskliga!

25 kommentarer

 1. Förstår precis hur du tänker !

 2. Förstår precis hur du tänker !

 3. Förstår precis hur du tänker !

 4. Förstår precis hur du tänker !

 5. Förstår precis hur du tänker !

 6. Förstår vad du menar, men tänk så här: du är mer än din instagram och du får inte med allt där som är _du_
  Det låter som att du framhäver mest ditt modeintresse där och alla delar ju inte det kanske och inte vill ha det i sitt flöde 😊 eller folk kanske vill dra ned på shoppingen 😃 hehe ta iaf inte åt dig!:)

 7. Förstår vad du menar, men tänk så här: du är mer än din instagram och du får inte med allt där som är _du_
  Det låter som att du framhäver mest ditt modeintresse där och alla delar ju inte det kanske och inte vill ha det i sitt flöde 😊 eller folk kanske vill dra ned på shoppingen 😃 hehe ta iaf inte åt dig!:)

 8. Förstår vad du menar, men tänk så här: du är mer än din instagram och du får inte med allt där som är _du_
  Det låter som att du framhäver mest ditt modeintresse där och alla delar ju inte det kanske och inte vill ha det i sitt flöde 😊 eller folk kanske vill dra ned på shoppingen 😃 hehe ta iaf inte åt dig!:)

 9. Förstår vad du menar, men tänk så här: du är mer än din instagram och du får inte med allt där som är _du_
  Det låter som att du framhäver mest ditt modeintresse där och alla delar ju inte det kanske och inte vill ha det i sitt flöde 😊 eller folk kanske vill dra ned på shoppingen 😃 hehe ta iaf inte åt dig!:)

 10. Förstår vad du menar, men tänk så här: du är mer än din instagram och du får inte med allt där som är _du_
  Det låter som att du framhäver mest ditt modeintresse där och alla delar ju inte det kanske och inte vill ha det i sitt flöde 😊 eller folk kanske vill dra ned på shoppingen 😃 hehe ta iaf inte åt dig!:)

 11. Jag har faktiskt två instagram 😊 en personlig och en för bloggen typ för jag tänker det att personer i min omgivning är nog inte så intresserad av ”fina” bilder hehe utan de är med uppskattade på ”blogginstagram” 😊

 12. Jag har faktiskt två instagram 😊 en personlig och en för bloggen typ för jag tänker det att personer i min omgivning är nog inte så intresserad av ”fina” bilder hehe utan de är med uppskattade på ”blogginstagram” 😊

 13. Jag har faktiskt två instagram 😊 en personlig och en för bloggen typ för jag tänker det att personer i min omgivning är nog inte så intresserad av ”fina” bilder hehe utan de är med uppskattade på ”blogginstagram” 😊

 14. Jag har faktiskt två instagram 😊 en personlig och en för bloggen typ för jag tänker det att personer i min omgivning är nog inte så intresserad av ”fina” bilder hehe utan de är med uppskattade på ”blogginstagram” 😊

 15. Jag har faktiskt två instagram 😊 en personlig och en för bloggen typ för jag tänker det att personer i min omgivning är nog inte så intresserad av ”fina” bilder hehe utan de är med uppskattade på ”blogginstagram” 😊

 16. Tänk såhär hjärtat: Instagram är en del av vårt jobb. Ens jobb är inte vem man är, utan det är just bara det, ett jobb. Man måste försöka att inte ta det personligt om någon avföljer en eller inte. Du har snart 10 000 följare på Instagram, förstår du hur mycket människor det är som följer dig för att de inspireras av DIG?! Skit i de där få personerna som avföljer, de kan gilla dig ändå (lovar) det kanske bara handlar om att de följer väldigt få personer och får upp alla dina bilder i rad.

  Vi alla som känner dig vet att du har har ett hjärta av guld och inte alls ytligt. Men folk är dömmande mot bloggare och det är ju en fight vi får ta. För det är ju värt det. För vi älskar ju detta! <3

 17. Tänk såhär hjärtat: Instagram är en del av vårt jobb. Ens jobb är inte vem man är, utan det är just bara det, ett jobb. Man måste försöka att inte ta det personligt om någon avföljer en eller inte. Du har snart 10 000 följare på Instagram, förstår du hur mycket människor det är som följer dig för att de inspireras av DIG?! Skit i de där få personerna som avföljer, de kan gilla dig ändå (lovar) det kanske bara handlar om att de följer väldigt få personer och får upp alla dina bilder i rad.

  Vi alla som känner dig vet att du har har ett hjärta av guld och inte alls ytligt. Men folk är dömmande mot bloggare och det är ju en fight vi får ta. För det är ju värt det. För vi älskar ju detta! <3

 18. Tänk såhär hjärtat: Instagram är en del av vårt jobb. Ens jobb är inte vem man är, utan det är just bara det, ett jobb. Man måste försöka att inte ta det personligt om någon avföljer en eller inte. Du har snart 10 000 följare på Instagram, förstår du hur mycket människor det är som följer dig för att de inspireras av DIG?! Skit i de där få personerna som avföljer, de kan gilla dig ändå (lovar) det kanske bara handlar om att de följer väldigt få personer och får upp alla dina bilder i rad.

  Vi alla som känner dig vet att du har har ett hjärta av guld och inte alls ytligt. Men folk är dömmande mot bloggare och det är ju en fight vi får ta. För det är ju värt det. För vi älskar ju detta! <3

 19. Tänk såhär hjärtat: Instagram är en del av vårt jobb. Ens jobb är inte vem man är, utan det är just bara det, ett jobb. Man måste försöka att inte ta det personligt om någon avföljer en eller inte. Du har snart 10 000 följare på Instagram, förstår du hur mycket människor det är som följer dig för att de inspireras av DIG?! Skit i de där få personerna som avföljer, de kan gilla dig ändå (lovar) det kanske bara handlar om att de följer väldigt få personer och får upp alla dina bilder i rad.

  Vi alla som känner dig vet att du har har ett hjärta av guld och inte alls ytligt. Men folk är dömmande mot bloggare och det är ju en fight vi får ta. För det är ju värt det. För vi älskar ju detta! <3

 20. Tänk såhär hjärtat: Instagram är en del av vårt jobb. Ens jobb är inte vem man är, utan det är just bara det, ett jobb. Man måste försöka att inte ta det personligt om någon avföljer en eller inte. Du har snart 10 000 följare på Instagram, förstår du hur mycket människor det är som följer dig för att de inspireras av DIG?! Skit i de där få personerna som avföljer, de kan gilla dig ändå (lovar) det kanske bara handlar om att de följer väldigt få personer och får upp alla dina bilder i rad.

  Vi alla som känner dig vet att du har har ett hjärta av guld och inte alls ytligt. Men folk är dömmande mot bloggare och det är ju en fight vi får ta. För det är ju värt det. För vi älskar ju detta! <3

 21. instämmer med elin!!!!!!! du är bäst!! på instagram och irl <3

 22. instämmer med elin!!!!!!! du är bäst!! på instagram och irl <3

 23. instämmer med elin!!!!!!! du är bäst!! på instagram och irl <3

 24. instämmer med elin!!!!!!! du är bäst!! på instagram och irl <3

 25. instämmer med elin!!!!!!! du är bäst!! på instagram och irl <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *