Elin 22 år!

B-day dinner for Elin at Teaterkällaren <3.

En av de större anledningarna till varför jag åkte till Göteborg i helgen var för att min älskade @elinskoglund fyller 22 år idag (!!!). Jag avslutade just ett samtal med henne och i samma sekund jag skriver detta så öppnar hon paket. Hihi. I alla fall, tillbaka helgen. I lördags bjöd Elin in till födelsedagsmiddag på Teaterkällaren, lånade lite pics från henne ovan. Jag har inte besökt restaurangen sedan den öppnade i oktober utan har bara hört och läst så mycket gott om den. Och visst levdet dem upp till alla förväntningar – servicen, maten, stämningen – ja allt. Exakt så man vill ha det när man besöker en restaurang. Ett restaurangbesök som passar med familjen, med pojkvännen eller med tjejvännerna. Tips!

Jag saknar redan Göteborg och denna helg, jag inser mer och mer för varje besök i hemstaden att jag verkligen gillar den staden. Man kan vara trött på den ibland men jag kommer alltid ha Göteborg <3!

5 kommentarer

  1. Så himla härligt! 😊

  2. Så himla härligt! 😊

  3. Så himla härligt! 😊

  4. Så himla härligt! 😊

  5. Så himla härligt! 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *