Blue velvet couch

Pictures from Pintarest, Kenza and Gina Tricot’s shoowroom

Desto fler bilder jag ser och ju mer tiden går blir jag mer och mer säker på mitt val kring en soffa i blå sammet. Det känns inte mer än rätt val, jag är ju trots allt ganska kall och stel av mig ;-). Haha ne men, när jag tänker alla dessa olika typer av stilar kring inredning så måste man besluta sig för EN man vill ha. I en sådan här liten lägenhet jag bor i funkar det ju inte att blanda. Trots att lägenheten fortfarande bara innehåller en säng så börjar alla pusselbitar kring möbler, mönster och platser komma till rätta. Jag har ett hum om hur soffbordet ska se ut men hittar inte det rätta… Jag tänker ett i glas och mässing, det kommer nämligen bli sjukt snyggt tillsammans med den blåa sammeten. För övrigt så kikade jag in på Kenzas blogg igår och såg att hon också valt att köra på en soffa i blåsammet. Jag har sedan dag 1 alltid diggat hennes stil när det kommer till allt och kan ofta känna igen mig och därav inspireras mycket av henne. Blandar dyrt och billigt, ganska basic men med en twist.. Eh på tal om blå sammetssoffor? Nä, nu ska jag sticka iväg till jobbet. Kram på er!

20 kommentarer

 1. Omg, den er bare helt perfect <3

 2. Omg, den er bare helt perfect <3

 3. Omg, den er bare helt perfect <3

 4. Omg, den er bare helt perfect <3

 5. Omg, den er bare helt perfect <3

 6. Hej! Så fint! Men jag undrar om du kan berätta lite om vad som gäller när man tar bilder av andra och lägger upp? Du har ju bloggat ganska länge så du har kanske lite tips på hur man ska tänka och vad det finns för oskrivna regler angående det till nån som jag, som är intresserad av att börja blogga. Man ska väl försöka ta egna bilder, men man vill ju gärna dela inspirerande och fina bilder också och många gör ju det. Jag vet att man måste ha tillåtelse av fotografen eller den som liksom äger bilden, men hur gör ni bloggare, frågar ni varann om ni får låna varandras bilder eller har ni en ”oskriven” överenskommelse? Och är det mer okej att bara ta bilder från pinterest och webshopar utan att veta vems bilden är? Jag menar inget illa med det då jag själv egentligen vill dela andras bilder också, jag är bara osäker och rädd att göra fel, men verkligen hur många som helst gör det ju så hur farligt är der egentligen? Tack 😊. är set? Tac

 7. Hej! Så fint! Men jag undrar om du kan berätta lite om vad som gäller när man tar bilder av andra och lägger upp? Du har ju bloggat ganska länge så du har kanske lite tips på hur man ska tänka och vad det finns för oskrivna regler angående det till nån som jag, som är intresserad av att börja blogga. Man ska väl försöka ta egna bilder, men man vill ju gärna dela inspirerande och fina bilder också och många gör ju det. Jag vet att man måste ha tillåtelse av fotografen eller den som liksom äger bilden, men hur gör ni bloggare, frågar ni varann om ni får låna varandras bilder eller har ni en ”oskriven” överenskommelse? Och är det mer okej att bara ta bilder från pinterest och webshopar utan att veta vems bilden är? Jag menar inget illa med det då jag själv egentligen vill dela andras bilder också, jag är bara osäker och rädd att göra fel, men verkligen hur många som helst gör det ju så hur farligt är der egentligen? Tack 😊. är set? Tac

 8. Hej! Så fint! Men jag undrar om du kan berätta lite om vad som gäller när man tar bilder av andra och lägger upp? Du har ju bloggat ganska länge så du har kanske lite tips på hur man ska tänka och vad det finns för oskrivna regler angående det till nån som jag, som är intresserad av att börja blogga. Man ska väl försöka ta egna bilder, men man vill ju gärna dela inspirerande och fina bilder också och många gör ju det. Jag vet att man måste ha tillåtelse av fotografen eller den som liksom äger bilden, men hur gör ni bloggare, frågar ni varann om ni får låna varandras bilder eller har ni en ”oskriven” överenskommelse? Och är det mer okej att bara ta bilder från pinterest och webshopar utan att veta vems bilden är? Jag menar inget illa med det då jag själv egentligen vill dela andras bilder också, jag är bara osäker och rädd att göra fel, men verkligen hur många som helst gör det ju så hur farligt är der egentligen? Tack 😊. är set? Tac

 9. Hej! Så fint! Men jag undrar om du kan berätta lite om vad som gäller när man tar bilder av andra och lägger upp? Du har ju bloggat ganska länge så du har kanske lite tips på hur man ska tänka och vad det finns för oskrivna regler angående det till nån som jag, som är intresserad av att börja blogga. Man ska väl försöka ta egna bilder, men man vill ju gärna dela inspirerande och fina bilder också och många gör ju det. Jag vet att man måste ha tillåtelse av fotografen eller den som liksom äger bilden, men hur gör ni bloggare, frågar ni varann om ni får låna varandras bilder eller har ni en ”oskriven” överenskommelse? Och är det mer okej att bara ta bilder från pinterest och webshopar utan att veta vems bilden är? Jag menar inget illa med det då jag själv egentligen vill dela andras bilder också, jag är bara osäker och rädd att göra fel, men verkligen hur många som helst gör det ju så hur farligt är der egentligen? Tack 😊. är set? Tac

 10. Hej! Så fint! Men jag undrar om du kan berätta lite om vad som gäller när man tar bilder av andra och lägger upp? Du har ju bloggat ganska länge så du har kanske lite tips på hur man ska tänka och vad det finns för oskrivna regler angående det till nån som jag, som är intresserad av att börja blogga. Man ska väl försöka ta egna bilder, men man vill ju gärna dela inspirerande och fina bilder också och många gör ju det. Jag vet att man måste ha tillåtelse av fotografen eller den som liksom äger bilden, men hur gör ni bloggare, frågar ni varann om ni får låna varandras bilder eller har ni en ”oskriven” överenskommelse? Och är det mer okej att bara ta bilder från pinterest och webshopar utan att veta vems bilden är? Jag menar inget illa med det då jag själv egentligen vill dela andras bilder också, jag är bara osäker och rädd att göra fel, men verkligen hur många som helst gör det ju så hur farligt är der egentligen? Tack 😊. är set? Tac

 11. ikea har det här borde ( http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80215332/om är i svart färg på själva ”ramen” men det är jättemånga som sprayar det till guldfärgat,det är lite mindre det bordet också vilket passar en mindre lägenhet, annars finns ruthandjohanna’s bord men dom är nog lite för stora för en 1:a.

 12. ikea har det här borde ( http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80215332/om är i svart färg på själva ”ramen” men det är jättemånga som sprayar det till guldfärgat,det är lite mindre det bordet också vilket passar en mindre lägenhet, annars finns ruthandjohanna’s bord men dom är nog lite för stora för en 1:a.

 13. ikea har det här borde ( http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80215332/om är i svart färg på själva ”ramen” men det är jättemånga som sprayar det till guldfärgat,det är lite mindre det bordet också vilket passar en mindre lägenhet, annars finns ruthandjohanna’s bord men dom är nog lite för stora för en 1:a.

 14. ikea har det här borde ( http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80215332/om är i svart färg på själva ”ramen” men det är jättemånga som sprayar det till guldfärgat,det är lite mindre det bordet också vilket passar en mindre lägenhet, annars finns ruthandjohanna’s bord men dom är nog lite för stora för en 1:a.

 15. ikea har det här borde ( http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80215332/om är i svart färg på själva ”ramen” men det är jättemånga som sprayar det till guldfärgat,det är lite mindre det bordet också vilket passar en mindre lägenhet, annars finns ruthandjohanna’s bord men dom är nog lite för stora för en 1:a.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *