Grey frill knit

Top from Chiquelle here

Jag kommer ihåg när jag bodde hemma i Göteborg och jag aldrig kunde gå utanför dörren och få till outfitbilder. Min familj bor ju inte i centrala Göteborg utan i ett husområde med mycket grönt runt omkring. Jag gjorde ofta många försök men jag kommer ihåg hur svårt det var att få till fina bilder och det slutade alltid med att jag radera dem allihopa. Ja och då undrar ni varför tar jag upp detta? Ja, haha, men dessa bilder ovan är i alla fall tagna på vår trappa utanför huset och det kanske inte blev så dumt ändå? Äsch, min nya topp är fin i alla fall!

Annars, hur mår ni? Haft en bra helg? Jag känner mig återställd med sömn och vila efter helgen. Somnade supertidigt igår och måste slockna nu så jag är pigg imorgon. Förresten, jag läste just igenom lite kommentarer jag fått från er. Fick en kommentar som var så otroligt fin och som gör att man vill fortsätta med detta trots att jag har/haft otroligt mycket dippar när det kommer till just bloggandet… TACK för att ni finns och visar er lite genom kommentarer och skrift eller när ni faktiskt kommer fram och säger hej. Det betyder verkligen mycket ska ni veta.

Ne, dags och sova. Hoppas ni mår bra. Vi hörs imorgon, så länge borde ni lyssna på denna låt! SÅ fin., hoppas ni gillar. Kram till er <3!

55 kommentarer

  1. Så sjukt snygg jacka!

  2. Så sjukt snygg jacka!

  3. Så sjukt snygg jacka!

  4. Så sjukt snygg jacka!

  5. Så sjukt snygg jacka!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *