Bästa söndagen på länge

Söndagar är som ett lotteri tycker jag. Ibland blir det riktigt tråkiga och ångestfyllda medan ibland så blir det motsatsen. Jag tror att oerhört många känner igen sig? Jag vaknade upp och hade ingen energi eller glädje alls, jag var så rädd att denna söndag skulle bli sådär riktigt mörk och tråkigt. Trots det fina vädret. Tills att @vendelasara ringer upp och tar med mig ut i solen på en promenad. Tanken var att vi skulle bort till Vasastan men vi kom bara halvvägs.

Vi tog istället tunnelbanan bort till Slussen och promenerande runt här längs gatorna och vattnet. Det är verkligen så fint här borta. Jag var ju här förra helgen också och jag tycker det är så jäkla mysigt borta på Söder. Kommer fortsätta hänga här mycket!

Slarvig som jag är så hade jag glömt att äta någon frulle och klockan hade redan blivit lunch… Aja baja. Jag köpte därför med mig en korv med bröd, juice och kaffe. Jag fick sådan feeling av utflykt när jag åt det hihi, så mysigt.

Vi gick även förbi Twist & Tangos butik här som jag pinsamt nog aldrig besökt. ALLTSÅ, jag blev så otroligt imponerad hur fin den var. Så annorlunda från deras andra butiker men så fin. Vendela sa att man fick New York känsla av inredningen, jag har ju dessvärre aldrig vart i New York men det var ett positivt betyg i alla fall.

Lamporna tillsammans med taket, har ni skådat något så fint?

Senast jag promenerade här så fick jag syn på en gondol som sträckte sig ovanför vattnet. Det är tydligen en restaurang som heter Eriks Gondolen dock kunde man gå upp och kika ändå, vilket vi gjorde. Det var typ vi och turisterna, fick även hjälp av en polsk tjej att fota oss, vi orkade dock inte besvära om flera bilder så vi fick nöja oss med denna.

M.in lilla sötnöt Vendi var först lite höjdrädd men jag lyckades lugna ner henne, för titta vilket leende hon fick fram ;-)…

Jag kan dock förstå henne, titta bara, sådan galen höjd?

Det var otroligt fin utsikt här uppe, för er som inte vart här borde ta er en tur hit. Vi kände oss lite som turister men vad gör det? Jag har ju bara bott i Stockholm sedan september.

Härefter promenerade vi bort till Fotografiska för att titta på deras senaste utställning med Patrick Demarchelier.

För er som inte känner till honom så är en han känd modefotograf som jobbar med alla stora modetidningar (Elle, Vogue, Harper’s Bazar) och fotar för alla stora modeföretag (Chanel, Dior, YSL, Tommy Hilfiger, Zara, H&M osv osv). Bilden ovan är en av mina favoriter.

Jag och Vendela föll även för denna, den utstrålar sådan girl power.

Visst är det ren godis för ögonen? Jag bara älskar sådana här fotografier. Så synd att det inte fanns möjlighet att köpa fotografierna som posters, Patrick har valt att inte sälja det – kan i och för sig förstå honom.

Fotografiska ligger ju precis vid vattnet och det var så otroligt fint när solen lyste. Hur galet vacker är inte min lilla Vendiiii då? Jag orkar inte ens <3.

Och såklart blev det en ”try hard – bild” på mig också, haha. Men alltså, denna jacka!! Jag är bara så kär, det är fasen något av det finaste jag någonsin ägt!! Så glad för den. Och så glaaad för att söndagen blev så otroligt bra. Älskar sådana här söndagar, så mycket glädje och skratt med henne <3.

20 kommentarer

 1. Så härliga bilder!!

 2. Så härliga bilder!!

 3. Så härliga bilder!!

 4. Så härliga bilder!!

 5. Så härliga bilder!!

 6. SISTA BILDEN!!! Dör vad fin! <3 Puss bästa bästa <3 <3 <3

 7. SISTA BILDEN!!! Dör vad fin! <3 Puss bästa bästa <3 <3 <3

 8. SISTA BILDEN!!! Dör vad fin! <3 Puss bästa bästa <3 <3 <3

 9. SISTA BILDEN!!! Dör vad fin! <3 Puss bästa bästa <3 <3 <3

 10. SISTA BILDEN!!! Dör vad fin! <3 Puss bästa bästa <3 <3 <3

 11. Vilken härlig outfit och superfina bilder verkligen!

 12. Vilken härlig outfit och superfina bilder verkligen!

 13. Vilken härlig outfit och superfina bilder verkligen!

 14. Vilken härlig outfit och superfina bilder verkligen!

 15. Vilken härlig outfit och superfina bilder verkligen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *