Ny vecka och ny energi

Godmorgon måndag! Trots att jag hade svårt att somna igår kväll så vaknade jag upp pigg och på gott humör imorse. Jag har hela morgonen fotat ett samarbete som kommer upp på onsdag, jag blev faktiskt jättenöjd med fotona jag tog, trots tidig måndagsmorgon. Det som gör mig ännu mer taggad på denna måndag är väl för vi har stormöte på jobbet nu, det bjuds på frukost och sen kommer en representant från Sony Music som ska berätta om Sonys syn på framtiden och deras artister. En inspirationsfylld morgon med andra ord. Nu ska jag packa ihop träningskläderna, blir ett pass senare på lunchen. Hoppas ni har en härlig morgon. Kram på er!

35 kommentarer

 1. Härlig bild 😊

 2. Härlig bild 😊

 3. Härlig bild 😊

 4. Härlig bild 😊

 5. Härlig bild 😊

 6. Så fin du är 😊

 7. Så fin du är 😊

 8. Så fin du är 😊

 9. Så fin du är 😊

 10. Så fin du är 😊

 11. måndagspepp!! så härligt 😊)

 12. måndagspepp!! så härligt 😊)

 13. måndagspepp!! så härligt 😊)

 14. måndagspepp!! så härligt 😊)

 15. måndagspepp!! så härligt 😊)

 16. kolla in min blogg ny här på nouw

 17. kolla in min blogg ny här på nouw

 18. kolla in min blogg ny här på nouw

 19. kolla in min blogg ny här på nouw

 20. kolla in min blogg ny här på nouw

 21. Hej! Vad är tröjan ifrån? så snygg!

 22. Hej! Vad är tröjan ifrån? så snygg!

 23. Hej! Vad är tröjan ifrån? så snygg!

 24. Hej! Vad är tröjan ifrån? så snygg!

 25. Hej! Vad är tröjan ifrån? så snygg!

 26. Åh vart är dessa bilder tagna

 27. Åh vart är dessa bilder tagna

 28. Åh vart är dessa bilder tagna

 29. Åh vart är dessa bilder tagna

 30. Åh vart är dessa bilder tagna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *