Today’s outfit

Fur from Munthe, top from Commes Des Garcons, trousers from Zara, sneakers from Eytys and bag from YSL

Godkväll bloggen! Hoppas ni mår bra. Jag har haft en sjuk lugn start på veckan, jag har vart super seg och käkat godis till middag två dagar i rad. Jag är så kass men ibland är det okej. Eller inte! Skärpning Gertrude. Både onsdag och torsdag ska jag i alla fall iväg vilket är bra för då får jag i mig ordentlig middag. Nu ska jag städa lägenheten och sen sova. För er som la märke till min YSL väska på bilderna ovan, nej den är inte ny, men jag fick låna Vendelas hehe <3. Jag vet att jag använt denna jacka på mina senaste bilder men jag har svårt att inte välja den på morgonen, den är så fantastiskt snygg ju… KRAM!

25 kommentarer

 1. Snygg outfit!

 2. Snygg outfit!

 3. Snygg outfit!

 4. Snygg outfit!

 5. Snygg outfit!

 6. Rådiggar jackan, så snygg! x

 7. Rådiggar jackan, så snygg! x

 8. Rådiggar jackan, så snygg! x

 9. Rådiggar jackan, så snygg! x

 10. Rådiggar jackan, så snygg! x

 11. Hej snygging! bara en spontan fråga- du funderar inte på att sälja din fur jacka från munthe? har letat öveeraaalllt efter den , såå otroligt fin! bara en snabb fråga ifall du kanske hade tröttnat på den :pp massa kramar, din blogg är grym!

 12. Hej snygging! bara en spontan fråga- du funderar inte på att sälja din fur jacka från munthe? har letat öveeraaalllt efter den , såå otroligt fin! bara en snabb fråga ifall du kanske hade tröttnat på den :pp massa kramar, din blogg är grym!

 13. Hej snygging! bara en spontan fråga- du funderar inte på att sälja din fur jacka från munthe? har letat öveeraaalllt efter den , såå otroligt fin! bara en snabb fråga ifall du kanske hade tröttnat på den :pp massa kramar, din blogg är grym!

 14. Hej snygging! bara en spontan fråga- du funderar inte på att sälja din fur jacka från munthe? har letat öveeraaalllt efter den , såå otroligt fin! bara en snabb fråga ifall du kanske hade tröttnat på den :pp massa kramar, din blogg är grym!

 15. Hej snygging! bara en spontan fråga- du funderar inte på att sälja din fur jacka från munthe? har letat öveeraaalllt efter den , såå otroligt fin! bara en snabb fråga ifall du kanske hade tröttnat på den :pp massa kramar, din blogg är grym!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *