Unseen pictures

Pictures from Tanzania

Jag pumpar ut bilder från Tanzania men jag har aldrig tidigare fotat så mycket under en resa som denna. Mitt fotointresse ökar för varje resa vi gör och speciellt under våra resor vi gör under vintrarna, då är det alltid mycket mycket äventyr och spännande saker att fota. För så fort det blir miljöombyte så blir det intressant att fota lite fööör mycket!

30 kommentarer

 1. Åh vilka bilder 😊 Så vackra!

 2. Åh vilka bilder 😊 Så vackra!

 3. Åh vilka bilder 😊 Så vackra!

 4. Åh vilka bilder 😊 Så vackra!

 5. Åh vilka bilder 😊 Så vackra!

 6. Så fina bilder!

 7. Så fina bilder!

 8. Så fina bilder!

 9. Så fina bilder!

 10. Så fina bilder!

 11. Jättefina bilder, vad använder du för kamera? 😊

 12. Jättefina bilder, vad använder du för kamera? 😊

 13. Jättefina bilder, vad använder du för kamera? 😊

 14. Jättefina bilder, vad använder du för kamera? 😊

 15. Jättefina bilder, vad använder du för kamera? 😊

 16. GUD så härliga bilder!! <3 En sådan resa står verkligen på min lista att göra! Har varit i Indien på volontärresa för barn, men skulle vilja åka till Afrika någonstans och volontära och åka på safari! 😊

 17. GUD så härliga bilder!! <3 En sådan resa står verkligen på min lista att göra! Har varit i Indien på volontärresa för barn, men skulle vilja åka till Afrika någonstans och volontära och åka på safari! 😊

 18. GUD så härliga bilder!! <3 En sådan resa står verkligen på min lista att göra! Har varit i Indien på volontärresa för barn, men skulle vilja åka till Afrika någonstans och volontära och åka på safari! 😊

 19. GUD så härliga bilder!! <3 En sådan resa står verkligen på min lista att göra! Har varit i Indien på volontärresa för barn, men skulle vilja åka till Afrika någonstans och volontära och åka på safari! 😊

 20. GUD så härliga bilder!! <3 En sådan resa står verkligen på min lista att göra! Har varit i Indien på volontärresa för barn, men skulle vilja åka till Afrika någonstans och volontära och åka på safari! 😊

 21. Så herlige bilder❤

 22. Så herlige bilder❤

 23. Så herlige bilder❤

 24. Så herlige bilder❤

 25. Så herlige bilder❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *