Bloggfria dagar

– Foto: Malin Göransson –

Top from Twist & Tango

Hej bloggen! Som ni märkt har det vart knäpptyst här de senaste dagarna. Jag bestämde mig faktiskt i söndags för att jag skulle försöka prioritera bort bloggen under veckan och istället prioritera annat i mitt privatliv som tyvärr ofta kommer i kläm. Det ”farliga” för mig med att driva denna blogg är att jag ibland tycker det är lite FÖR roligt. Och då undrar ni hur kan man tycka något är ”för kul”? Jo men för min del prioriterar jag i många fall bloggen före mitt egna privatliv och detta blir ju tyvärr ohälsosamt i längden.

Efter min tystnad denna vecka har jag ifrågasatt mig själv hur jag lyckas få ihop blogginlägg under vardagarna. Vanligtvis uppdaterar jag före jobbet (vilket blir väldigt tidiga morgnar), under luncherna (vilket resulterar att jag har 5 minuter på mig att slänga i mig lunchen) eller på kvällarna (när man ofta behöver denna tid för annat). När man jobbar heltid med något annat behöver man ju egentligen dessa tider för att tvätta, betala räkningar, kolla på serier, läsa en bok, träna eller bara göra INGENTING. Konsten att göra ingenting har jag dessvärre inte funnit ännu och det kommer nog ta ett tag, men det är dit vill jag komma.

Det har rent ut sagt vart en utmaning för mig att hålla mig tyst här, det har vart flertal gånger jag öppnat datorn och surfat in på Nouw för att skriva ett blogginlägg men då faktiskt insett att jag istället ska göra det jag behövt göra just då och försöka njuta av det.

Nu är jag påväg till Göteborg och ska spendera min helg hemma. Som jag saknar Göteborg! Trots min tystnad här har jag lyckats fota en hel del så ska försöka få ihop en liten recap från dagarna. Nä, nu ska jag läsa min bok. Jag hoppas ni alla mår superbra och som jag saknat er och bloggen. Stor kram till er!

35 kommentarer

 1. fina du, delta gärna i veckans blogg! kram

 2. fina du, delta gärna i veckans blogg! kram

 3. fina du, delta gärna i veckans blogg! kram

 4. fina du, delta gärna i veckans blogg! kram

 5. fina du, delta gärna i veckans blogg! kram

 6. Vad fin du är! 😊

 7. Vad fin du är! 😊

 8. Vad fin du är! 😊

 9. Vad fin du är! 😊

 10. Vad fin du är! 😊

 11. Viktigt att prioritera andra saker än jobb också, hoppas att du hittar en bra balans snart <3

 12. Viktigt att prioritera andra saker än jobb också, hoppas att du hittar en bra balans snart <3

 13. Viktigt att prioritera andra saker än jobb också, hoppas att du hittar en bra balans snart <3

 14. Viktigt att prioritera andra saker än jobb också, hoppas att du hittar en bra balans snart <3

 15. Viktigt att prioritera andra saker än jobb också, hoppas att du hittar en bra balans snart <3

 16. bra idé faktiskt trots att man saknar inläggen så klart!

 17. bra idé faktiskt trots att man saknar inläggen så klart!

 18. bra idé faktiskt trots att man saknar inläggen så klart!

 19. bra idé faktiskt trots att man saknar inläggen så klart!

 20. bra idé faktiskt trots att man saknar inläggen så klart!

 21. Så fina bilder 😁

 22. Så fina bilder 😁

 23. Så fina bilder 😁

 24. Så fina bilder 😁

 25. Så fina bilder 😁

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *