Min morgon

God morgon hörni! Imorse vaknade jag upp med mobilen full av notiser, misstänkt terrorattack i Manchester efter Ariana Grandes konsert. Just nu är det 20 döda och ännu fler skadade, både fysiskt och inte ens att tänka på psykiskt. Jag fick sådan klump i magen av att läsa detta. Jag blir så rädd för människan, vår värld och vart det ska leda? Jag som individ kan ju dessvärre inte göra så mycket men alla mina tankar går i alla fall till drabbade. Det är hemskt det här.

Morgonen fortsatte på gymmet. Imorse hade jag nämligen bestämt att träffa Lovisa på gymmet klockan 7 och träna. Igår somnade jag tidigt, så sagt och gjort, vi möttes och körde ett extremt intensivt pass. Att köra intervaller med mina korta ben på speed 17 blev en utmaning. Jag springer och tränar ofta men inte på den farten haha. Kändes som jag skulle trilla av bandet där ett tag, men riktigt svettig och bra träning.

Det var riktigt skönt att starta morgonen såhär. Jag tränar endast tidigt på morgonen om jag har sovit bra natten innan, annars förstör jag hela kommande dagen med känsla av trötthet och ni vet när man känner sig sådär ”groggig”? Det var riktigt bra att Lovisa drog med mig imorse. Hon är ju världens energiknippe och gillar verkligen att hänga med henne. Man träffar ju oerhört många bloggerskor i detta yrke men alla är vi människor och klickar inte med alla, men hon är en sådan man gör det med tjiho.

Nu ska jag jobba. Vi hörs gänget <3.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *