Min nya frisyr

– I samarbete med Kérastase –

Ekman Hair

Igår efter jobbet hade jag en tid inbokad hos Ekman Hair för att fräscha upp håret lite. Tanken med besöket var att jag skulle göra någon form av behandling för att senare använda Kérastates reflection-behandling som är anpassad för behandlat hår (se produkterna längst ner i inlägget). Jag har aldrig gjort något med min färg i håret men…

när jag fick förfrågan att testa på denna behandling tillsammans med Kérastase blev jag direkt taggad på en förändring. Jag diggar verkligen min neutrala hårfärg men det skadar ju inte med lite förändring ibland. Inte nog med att jag flyttat till ny stad och lever nytt liv, då kan ju håret få en liten uppfräschning minst sagt också. Sagt och gjort, en vecka senare hamnade jag här i frisörstolen!

Före

Som ni ser var mitt hår superslitet och väldigt ”platt”. Jag har alltid haft komplex för mitt hår, just för att de blir slitet så fort samt att de är otroligt tunt. Man ser kanske inte detta på bild men om man tar handen runt så känner man defintivt det. Speciellt efter ett bad eller dusch, då ser man väl, titta på bara på bilden nedan ;-).

In action

Det min frisör Haisan gjorde var en så kallad ”Balayage” med Kérastases produkter. Ordet ”Balayage” kommer från franskan och betyder ”måla”. Det var faktiskt lite så det fungerade också. Han hade en pälsen och målade på ytan av slingan, detta är viktigt då det ger den mest naturliga looken och det var ju precis det jag var ute efter. Han undvek mesta delen av hårbotten eftersom jag ville att det istället skulle falla ner i håret.

Efter

Och voilà! Titta vad fint det blev! Det som är unikt med just Balayage är att det ger en väldigt naturlig och ”solkysst” färg. I verkligheten är färgen inte riktigt så ljus men jag gillar verkligen förändringen, ville ha något nytt fräscht, lite bara för att, men så nöjd med en liten ljusare touch på frisyren.

Kérastases reflection-serie

Jag fick med mig dessa produkter hem som jag nu ska använda mig av efter min behandling, Reflection
-serien är anpassat efter färgat hår där den bevarar färgen, nyansen och ger glans vilket är precis det man vill efter man gjort en behandling av håret. Jag kommer nu att testa på dessa produkter från mitt frisörbesök med toningen.

Jag fick som ni ser ovan med mig schampoo och balsam (produkterna till vänster) men också en hårinpackning (produkten högst upp) som man ska använda tillsammans med droppar från Touche Chromatique (produkterna till höger) som finns i 4 olika nyanser (brun, blond, röd, koppar). Den gör att man kan själv skapa en färgkorrigerande hårinpackning hemma för att för att bevara ett bättre och längre färgresultat och för att neutralisera din hårfärg. Så grymt! Detta ska jag testa nu!

35 kommentarer

 1. Hej Gertrude!
  Jag planerar att åka till London i höst och läsa den kursen du gjorde på EC school, men såg att det fanns lite olika Cambridge examen att ta, bla advanced english och undrar vilken du läste? Var i kontakt med skolan som berättade att man måste göra engelska tester första dagen och utifrån det så bestäms vilken kurs man tar, vilket känns lite risky om man inte ens får ta den kursen man vill på en hög nivå…. Och hur kände du med engelskan efter kursen? Hade du utvecklats, dvs var det värt pengarna? Och klarade du testet sedan på Cambridge? 😊 kram!

 2. Hej Gertrude!
  Jag planerar att åka till London i höst och läsa den kursen du gjorde på EC school, men såg att det fanns lite olika Cambridge examen att ta, bla advanced english och undrar vilken du läste? Var i kontakt med skolan som berättade att man måste göra engelska tester första dagen och utifrån det så bestäms vilken kurs man tar, vilket känns lite risky om man inte ens får ta den kursen man vill på en hög nivå…. Och hur kände du med engelskan efter kursen? Hade du utvecklats, dvs var det värt pengarna? Och klarade du testet sedan på Cambridge? 😊 kram!

 3. Hej Gertrude!
  Jag planerar att åka till London i höst och läsa den kursen du gjorde på EC school, men såg att det fanns lite olika Cambridge examen att ta, bla advanced english och undrar vilken du läste? Var i kontakt med skolan som berättade att man måste göra engelska tester första dagen och utifrån det så bestäms vilken kurs man tar, vilket känns lite risky om man inte ens får ta den kursen man vill på en hög nivå…. Och hur kände du med engelskan efter kursen? Hade du utvecklats, dvs var det värt pengarna? Och klarade du testet sedan på Cambridge? 😊 kram!

 4. Hej Gertrude!
  Jag planerar att åka till London i höst och läsa den kursen du gjorde på EC school, men såg att det fanns lite olika Cambridge examen att ta, bla advanced english och undrar vilken du läste? Var i kontakt med skolan som berättade att man måste göra engelska tester första dagen och utifrån det så bestäms vilken kurs man tar, vilket känns lite risky om man inte ens får ta den kursen man vill på en hög nivå…. Och hur kände du med engelskan efter kursen? Hade du utvecklats, dvs var det värt pengarna? Och klarade du testet sedan på Cambridge? 😊 kram!

 5. Hej Gertrude!
  Jag planerar att åka till London i höst och läsa den kursen du gjorde på EC school, men såg att det fanns lite olika Cambridge examen att ta, bla advanced english och undrar vilken du läste? Var i kontakt med skolan som berättade att man måste göra engelska tester första dagen och utifrån det så bestäms vilken kurs man tar, vilket känns lite risky om man inte ens får ta den kursen man vill på en hög nivå…. Och hur kände du med engelskan efter kursen? Hade du utvecklats, dvs var det värt pengarna? Och klarade du testet sedan på Cambridge? 😊 kram!

 6. wow ! I like your new hair <3

 7. wow ! I like your new hair <3

 8. wow ! I like your new hair <3

 9. wow ! I like your new hair <3

 10. wow ! I like your new hair <3

 11. men cheriiiiiiie vad FINT

 12. men cheriiiiiiie vad FINT

 13. men cheriiiiiiie vad FINT

 14. men cheriiiiiiie vad FINT

 15. men cheriiiiiiie vad FINT

 16. Galet fint 😊

 17. Galet fint 😊

 18. Galet fint 😊

 19. Galet fint 😊

 20. Galet fint 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *