From my phone

Idag släppte Hanna sin kollektion för NA-KD och såhär gick jag klädd – ny jumpsuit med Flamingos från Gina Tricot, dock helt slutsåld :(.

Det gick dock ganska fort innan jag bytte om till ett ljuvligt set från hennes kollektion. Visst är det fint? I och för sig som allt annat från kollektionen… I’m in love!

Två fina blondiner, btw, hur jäkla FIN var inte Sanne i jumpsuiten från kollektionen? Tur att jag beställde hem den idag :-).

Tog sällskap med Lovisa till och från eventet, jag tog med mig en ballong hem och Lovisa blommor, haha jag är ju trots allt yngre.

Tillsist mötte jag upp mina Göteborgare på dagsfest följt av middag och drinkar på stan <3.

Hej bloggen! Hoppas ni mår bra <3. Bjuder på några bilder från dagen. Idag släppte ju fina Hanna sin kollektion för NA-KD och detta firade vi ett gäng tjejer på takterassen på Berns. Vackert väder, god mat och härliga tjejer. Sådan grym dag! Det kommer ett enskilt inlägg mer om detta, väntar på grymma foton som Lisa tog. Hela eftermiddagen hängde jag med mina vänner från Göteborg borta i Vasastan på dagsfest. Mot kvällen satte vi oss och åt middag samt tog varsin drink. Så så mysigt idag!

Nu ska jag sova för imorgon blir det jobb i vanlig ordning. Så knäpp känsla att vara ledig idag, men SÅ jäkla skönt. Nä gänget, nu somnar jag. Puss <3.

15 kommentarer

 1. Men hur snygga ben har inte du?? Avis!

 2. Men hur snygga ben har inte du?? Avis!

 3. Men hur snygga ben har inte du?? Avis!

 4. Men hur snygga ben har inte du?? Avis!

 5. Men hur snygga ben har inte du?? Avis!

 6. Rolig dag!

 7. Rolig dag!

 8. Rolig dag!

 9. Rolig dag!

 10. Rolig dag!

 11. Jumpsuiten var jättefin 😊

 12. Jumpsuiten var jättefin 😊

 13. Jumpsuiten var jättefin 😊

 14. Jumpsuiten var jättefin 😊

 15. Jumpsuiten var jättefin 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *