Hjälp!

Bilder från Tanzania och Zanzibar

Jag bjuder på några gamla favoriter från vår resa i julas eftersom idag försvann alla mina bilder på telefonen. Jag hade ju tänkt att bjussa på min helg i bilder men det går inte. Jag hade 25 000 foton och idag när jag ska öppna kamerarulle är alla bilder borta. Jag har alltså ingen aning vad jag ska göra? Jag loggade in på min iCloud där jag ser att min telefon säkerhetskopierades senast i december vilket känns helt okej för då vet jag att jag kan få tillbaka bilderna tills december månad. MEN hur gör jag? Jag hatar allt som har med teknik och göra idag. Även min dator har ändrat mättnad/kontrast så när jag redigerar bilderna på datorn och sen ser dem på telefonen är det alltid överredigerade (med för hög kontrast, mättnad etc). Om någon vet vad jag kan göra åt dessa två problemen så hade jag blivit överlycklig.

I need you <3.

10 kommentarer

  1. Hej du! Ibland har AppleCare möjlighet att hjälpa dig återställa bilderna ifall de finns i iCloud. Ring 020 100 529 och be efter en senior rådgivare så du får riktigt bra hjälp! 😊

  2. Hej du! Ibland har AppleCare möjlighet att hjälpa dig återställa bilderna ifall de finns i iCloud. Ring 020 100 529 och be efter en senior rådgivare så du får riktigt bra hjälp! 😊

  3. Hej du! Ibland har AppleCare möjlighet att hjälpa dig återställa bilderna ifall de finns i iCloud. Ring 020 100 529 och be efter en senior rådgivare så du får riktigt bra hjälp! 😊

  4. Hej du! Ibland har AppleCare möjlighet att hjälpa dig återställa bilderna ifall de finns i iCloud. Ring 020 100 529 och be efter en senior rådgivare så du får riktigt bra hjälp! 😊

  5. Hej du! Ibland har AppleCare möjlighet att hjälpa dig återställa bilderna ifall de finns i iCloud. Ring 020 100 529 och be efter en senior rådgivare så du får riktigt bra hjälp! 😊

  6. Oj! Hur gick det?

  7. Oj! Hur gick det?

  8. Oj! Hur gick det?

  9. Oj! Hur gick det?

  10. Oj! Hur gick det?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *