I <3 blue

Randigt från COS, kjol från Zara, sneakers från Nike, solglasögon från Dior och väska här (adlink)

Hej hörni! Hoppas ni njuter av denna soooliga måndag, snark för er som jobbar kanske ;-). Efter många om och men fick jag återställa telefonen och den är nu tillbaka till 0. Jag har ingenting kvar men en måste ha blivit överbelastad så får väl skylla mig själv… Finns större problem i livet, dock väldigt tidskrävande med kontakterna och tråkigt med alla framför allt alla semesterfoton… Buhu… Jaja. 

Annars så mår jag bra och det slog mig när jag tog dessa bilder att jag fått en riktig dille på blått, jag har alltså just nu – blått mobilskal, blå ny sammetsjacka, blåa hörlurar, de blåa kostymsetet från Hannas kollektion och nu denna blåa helt fantastiska väska. HUR härligt i sammet? ? Det kommer definitivt bli mer blått i sommar, det känns som min färg denna säsong! Nu blir det back to work. Kram! 

15 kommentarer

 1. Så snygg outfit!

 2. Så snygg outfit!

 3. Så snygg outfit!

 4. Så snygg outfit!

 5. Så snygg outfit!

 6. Super snygg väska!

 7. Super snygg väska!

 8. Super snygg väska!

 9. Super snygg väska!

 10. Super snygg väska!

 11. Snygg outfit 😊

 12. Snygg outfit 😊

 13. Snygg outfit 😊

 14. Snygg outfit 😊

 15. Snygg outfit 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *