Daisy Grace

Häromdagen var jag förbi Dasiy Grace fina showrooom. Jag var här senast i februari men nu har de bytt lokal och kör ny inredning, detta i samband med ny kollektionssläpp.

Spetstopp här , kjol här och blazer här

Blå sammetsfotölj, grå matta och spegelbord med mässingsunderede, älskar den kombinationen. Påminner ju lite om hemma hos mig med blå sammet och grå matta ;-). Jag har ju fortfarande inget bord och detta är helt fantastiskt, blir nog något i samma stuk.

Här är jag i alla fall klädd i Daisy Grace, direktlänkar har ni ovan. Det jag gillar med deras plagg är att de passar alla stilar – oavsett om man är väldigt basic, chic eller modemedveten etc, ni fattar.

På kvällen matchade jag ihop spetstoppen tillsammans med jeans som ni hittar här (jag har klippt av dem), mina favvoklackar här (adlink) och väska från YSL samt skinnjacka från H&M (supergammal). Älskar denna outfit, jag bar den i fredags när vi var på restaurang och sen på Vida tillsammans ett helt tjejgäng!

35 kommentarer

 1. Så fina bilder 😊

 2. Så fina bilder 😊

 3. Så fina bilder 😊

 4. Så fina bilder 😊

 5. Så fina bilder 😊

 6. Åh men vad fin! YSL väskan är såå fin.

 7. Åh men vad fin! YSL väskan är såå fin.

 8. Åh men vad fin! YSL väskan är såå fin.

 9. Åh men vad fin! YSL väskan är såå fin.

 10. Åh men vad fin! YSL väskan är såå fin.

 11. Himla snygga du! x

 12. Himla snygga du! x

 13. Himla snygga du! x

 14. Himla snygga du! x

 15. Himla snygga du! x

 16. Så fin du är 😊

 17. Så fin du är 😊

 18. Så fin du är 😊

 19. Så fin du är 😊

 20. Så fin du är 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *