Glad Nationaldag

Denna lediga dag startade jag med en powerwalk runt Djurgården med Hanna. Imorse insåg man att det verkligen är juni och sommar i Sverige vilket gör mig så glad på livet. När vi promenerade mötte vi ett gäng får som bääh:ade för fullt, så jädra söta, jag älskar ju djur! Sen när vi gick hemåt gick vi över Gärdet där vi hittade dessa helt fantastiska gula blommorna och här är ju även location för Summerburst, tagget är redan igång (jag är typ inte mänsklig som redan taggat igång efter föregående helg…).

Därefter kom @vendelasara hem till mig och vi hade ett lunchbord bokat på Broms för att fira vår kära Nationaldag!

Under sommaren bor Hanna bara två hus ovanför mig vilket är så mysigt och så nära så hon hakade på lite lurre med oss.

Jag åt deras räksallad som var helt gudomligt god, älskar!

Efteråt tog jag och Vendela oss ner mot Strandvägen och promenerade runt i solen. Vi hade inga egentligen planer för dagen så vi tog det lite som det kom, sällan sådant händer så det njöt jag av. Det slutade med att vi tog en kall cola på Lydmars uteservering och passade på att sola lite.

Jag älskar att komma ner till Nybrokajen under dessa soliga dagar, så nära till vattnet och jag älskar ju det.

Kjolen är från Loavies, t-shirten från Filippa K och skor från Skopunkten.

Usch, jag har sådana grova komplex för mina ben och har haft det ända sedan jag var liten. Jag tycker t.o.m. att det är jobbigt att lägga ut denna bild men samtidigt är det viktigt att acceptera hur man är byggd och ser ut, att mina ben är muskulösa och inte pinnsmala – det är sådan jag är född. Jag hoppas att med åren kunna släppa detta, för att lida av komplex suger, det vet ni ju själva.

Idag var en sådan dag jag hade velat bo hemma i Göteborg eller på lande Klädesholmen. Hänga på terassen, vid havet, åka båt och ha bil, det är så mycket härligare då. Detta är ju första gången jag inte befinner mig där under alla juni-månader så det känns faktiskt lite knasigt, men livet förändras.

Min dag slutade med att jag varm och svettig tog mig ut till Bromma för att göra en beställning på balkonggolv. Vad gör man inte för att få det golv man vill ha haha… Och nej, jag har fortfarande inte fått i ordning på balkongen men nästa vecka kommer en snickare som ska montera upp golvet. Medan detta ska jag kika in balkongmöbler, har ni något tips på hemsida eller butik så hojta!

Nu ligger jag hemma helt slut, mås
te vara en trötthet från helgen som smyger sig tillbaka. Solen lyser fortfarande men jag ska försöka sova inom kort, är så trött. Kram på er<3.

35 kommentarer

 1. Du har ju svinsnygga ben!!! Hoppas du kommer över komplexen för som du skrev, komplex suuuuger. ❤️

 2. Du har ju svinsnygga ben!!! Hoppas du kommer över komplexen för som du skrev, komplex suuuuger. ❤️

 3. Du har ju svinsnygga ben!!! Hoppas du kommer över komplexen för som du skrev, komplex suuuuger. ❤️

 4. Du har ju svinsnygga ben!!! Hoppas du kommer över komplexen för som du skrev, komplex suuuuger. ❤️

 5. Du har ju svinsnygga ben!!! Hoppas du kommer över komplexen för som du skrev, komplex suuuuger. ❤️

 6. I can see it was a nice day ! 😊

 7. I can see it was a nice day ! 😊

 8. I can see it was a nice day ! 😊

 9. I can see it was a nice day ! 😊

 10. I can see it was a nice day ! 😊

 11. Sjukt! Jag hat alltid haft komplex över mina ben och tyckt att dina är skitsnygga

 12. Sjukt! Jag hat alltid haft komplex över mina ben och tyckt att dina är skitsnygga

 13. Sjukt! Jag hat alltid haft komplex över mina ben och tyckt att dina är skitsnygga

 14. Sjukt! Jag hat alltid haft komplex över mina ben och tyckt att dina är skitsnygga

 15. Sjukt! Jag hat alltid haft komplex över mina ben och tyckt att dina är skitsnygga

 16. Justin kommer ju till Summerburst så det är ju klart att man är taggad 😊

 17. Justin kommer ju till Summerburst så det är ju klart att man är taggad 😊

 18. Justin kommer ju till Summerburst så det är ju klart att man är taggad 😊

 19. Justin kommer ju till Summerburst så det är ju klart att man är taggad 😊

 20. Justin kommer ju till Summerburst så det är ju klart att man är taggad 😊

 21. Du ska bara veta hur många kvinnor som vill ha de där muskulösa benen men som inte kan få dom, killar dör för sånt där, tro mig, att ha sånna ben som dina är skitsnyggt! Puss

 22. Du ska bara veta hur många kvinnor som vill ha de där muskulösa benen men som inte kan få dom, killar dör för sånt där, tro mig, att ha sånna ben som dina är skitsnyggt! Puss

 23. Du ska bara veta hur många kvinnor som vill ha de där muskulösa benen men som inte kan få dom, killar dör för sånt där, tro mig, att ha sånna ben som dina är skitsnyggt! Puss

 24. Du ska bara veta hur många kvinnor som vill ha de där muskulösa benen men som inte kan få dom, killar dör för sånt där, tro mig, att ha sånna ben som dina är skitsnyggt! Puss

 25. Du ska bara veta hur många kvinnor som vill ha de där muskulösa benen men som inte kan få dom, killar dör för sånt där, tro mig, att ha sånna ben som dina är skitsnyggt! Puss

 26. Du är en av de absolut snyggaste personerna jag vet!!!!!

 27. Du är en av de absolut snyggaste personerna jag vet!!!!!

 28. Du är en av de absolut snyggaste personerna jag vet!!!!!

 29. Du är en av de absolut snyggaste personerna jag vet!!!!!

 30. Du är en av de absolut snyggaste personerna jag vet!!!!!

 31. Hallå du har världens snyggaste kropp??? Dina ben är to die for

 32. Hallå du har världens snyggaste kropp??? Dina ben är to die for

 33. Hallå du har världens snyggaste kropp??? Dina ben är to die for

 34. Hallå du har världens snyggaste kropp??? Dina ben är to die for

 35. Hallå du har världens snyggaste kropp??? Dina ben är to die for

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *