Denim dress

Klänning och klackar från Twist & Tango

Hola chicas! Hur är läget? Även idag skriver jag ”tillbaka till jobb”, denna gång efter gårdagens lediga dag. Imorse när jag vaknade var det strålande sol och jag öppnade balkongdörren för att känna av temperaturen, då var det ju varmt och skönt. Fram tills en timma efter att jag anlänt till kontoret och det började ösregna. Jag skämdes nästan då av mitt klädval men samtidigt vem bryr sig? Jag fick känna mig fin i alla fall och inviga mig nya fantastiska klänning. Idag har jag jobbat och tränat på lunchen, så bilderna ovan är väldigt osminkade men det är skönt att vila ansiktet. Efter jobbet stack jag iväg på ett event på Berns med Nelly och deras nya serie Filter, jag trodde jag skulle få ihop ett event därinnan men icke… Vilket optimist jag är ibland. Mer om gårdagens event i nästa inlägg för nu ska jag sova. Kram på er!

20 kommentarer

 1. Så enkelt men ändå så galet fint!

 2. Så enkelt men ändå så galet fint!

 3. Så enkelt men ändå så galet fint!

 4. Så enkelt men ändå så galet fint!

 5. Så enkelt men ändå så galet fint!

 6. Så himla fiiiin!

 7. Så himla fiiiin!

 8. Så himla fiiiin!

 9. Så himla fiiiin!

 10. Så himla fiiiin!

 11. Söt klänning!

 12. Söt klänning!

 13. Söt klänning!

 14. Söt klänning!

 15. Söt klänning!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *