Summerburst dag 2

Det blev lördag och dag två av Summerburst. Vid lunch möttes vi upp på Push där vi käkade pizza och drack Resorb allihopa tillsammans på ett långbord. Välbehövligt :-).

Molly & Hanna <3

Blir så stolt när jag ser denna bild! Att tre av oss hade på sig klackar från Twist & Tango! Heja mamma <3. Klackarna är för övrigt de skönaste och snyggaste jag äger, direktlänk HÄR!!! (adlink)

Eftersom vi var här med Heineken drack vi givtevis massa öl!

Det serverades i och för sig annan dryck än Resorb och öl, det var ingen mindre än mina vänner som serverade bubblet, så var tvungen att fota dem <3.

Jag hade på mig min helt gudomliga topp som ni hittar HÄR (adlink) ! Jag gjorde dock helt fel klädval med jeans. det är typiskt mig när jag ska prestera med något, då blir det bara pannkaka. Eller okej, jag jobbar bäst på jobbet under press men t.ex. tillfällen som dessa, när jag vet att jag ska hänga med massa snygga människor som kommer ha helt fantastiska outfits så blir jag pressad och stressad. Istället tar jag på mig ett par jeans i 25 grader mitt på dagen. Ytterst oklart menmen haha, tur att det var mitt största problem denna lördag :-).

Vi åkte hem och bytte om för att senare ta oss bort till området igen. Jag tog inte en enda bild på mig eller i huvudtaget på plats, jag hade helt enkelt för kul för att fota, inte illa det i och för sig. Tack och lov hade vi en fotograf där, jag missade dock honom så ni får nöja er med alla mina vackra vänner.

Finisarna @mlisamuelsson & @elinskoglundn <3

Stämningen på Ullevi är helt galen under Summerburst, jag älskar ju housemusik och den här stämningen, känner mig som tonåring igen.

Det absolut bästa på hela Summerburst var när Eric Prydz spelade OPUS, alltså ni skulle sett mig och Bianca, vi skrek och var heeelt galna när den spelades. Det är svårt att förklara min kärlek för den låten, fattar inte varför jag älskar den så mycket men för er som tycker detsamma vet vad jag menar. Inte konstigt att jag tappade min röst på söndagen, jag vaknade och kunde inte prata. Om ni inte hört låten, LYSSNA, speciellt den här remixen, den är så grym. Varenda gång jag är ute och springer lyssnar jag på den, bästa springlåten, jag lovar er!

Ännu en gång massor av tack till Starclub/Heineken för denna helg i Göteborg. Jag önska alla skulle få uppleva denna helg med er för den är obeskrivligt rolig och så grymt uppstyrd. Nu gäller det att tagga om till Summerburst här i Stockholm, det blir spännande, har ju aldrig vart på Summerburst här förut, slår Stockholm min hemstad? Vad tror ni?

5 kommentarer

  1. Så härligt det ser ut!

  2. Så härligt det ser ut!

  3. Så härligt det ser ut!

  4. Så härligt det ser ut!

  5. Så härligt det ser ut!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *