Siesta before fiesta

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

T-shirt här, kjol från H&M, sneakers från Superga och örhängen från Sophie By Sophie

Som ni sett de senaste här på bloggen har jag burit t-shirts ofta i mina outfits, speciellt under Summerburst, då räddade dem mina outfits för att få en avslappnad look tillsammans med kjolarna jag bar till. De är ju de mest användbara plaggen men också så bekvämt och snyggt att bära. Jag slängde därför med lite länkar nedan på ännu fler färger/tryck på t-shirten jag bär i bilderna. Alla ligger på 99 kr! Man kan ju både klä ner och upp det men i skrivandes stund skulle jag helst bära tishorna med ett par levis shorts. Är kär i nummer 4, den färgen är gudomlig!

1. HÄR / 2. HÄR

3. HÄR / 4. HÄR

20 kommentarer

 1. Hej! För ditt samarbete med ”ginamyway” kontaktade du dom eller kontaktade dom dig? 😊

 2. Hej! För ditt samarbete med ”ginamyway” kontaktade du dom eller kontaktade dom dig? 😊

 3. Hej! För ditt samarbete med ”ginamyway” kontaktade du dom eller kontaktade dom dig? 😊

 4. Hej! För ditt samarbete med ”ginamyway” kontaktade du dom eller kontaktade dom dig? 😊

 5. Hej! För ditt samarbete med ”ginamyway” kontaktade du dom eller kontaktade dom dig? 😊

 6. Du är alltid så fin!

 7. Du är alltid så fin!

 8. Du är alltid så fin!

 9. Du är alltid så fin!

 10. Du är alltid så fin!

 11. Hej, de kontaktade mig!

 12. Hej, de kontaktade mig!

 13. Hej, de kontaktade mig!

 14. Hej, de kontaktade mig!

 15. Hej, de kontaktade mig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *