Magisk kväll

Vilken fantastisk kväll vi haft. Vi tog med Elins stora kamera vilket helt klart var värt det, för ja, ni ser ju hur bilderna i detta inlägg blir. Som ni märkt har jag däremot vart riktigt kass med kamerabilder här på bloggen, min kompakta kamera gick nämligen sönder för några månader sedan och jag har vart på tok för lat för att köpa en ny men också att ta med min systemkamera runt. I lördags före resan köpte jag dock äntligen en ny, så glad för detta! Det är inte som kvalitén i detta inlägg eftersom min kamera är miniiii men den är defintivt bättre än bilderna i mina senaste inlägg. Enda problemet är väl att jag inte hittat något minneskort till den ännu men imorgon öppnar butikerna i vanlig ordning så hoppas jag hittar ett sådant då. Många butiker har har stängt här under söndag & måndagar.

Alltså titta hur fantastisk min vän är? Jag smälter när jag tittar på denna bild, att man är vän med henne…

Och lilla jag traskade runt i en betydligt mer simpel AKA tråkig outfit men jag är ju så bekväm av mig.

Vi åt middag på en spansk restaurang bara några hundra mete
r ifrån hotellet, Bar Jean hette den. Det verkar som det var en riktigt poppis restaurang eftersom det var den enda på gatan som var proppfull. Vi drack Sangaria, åt Calamaristill förrätt och åt fisk till huvudrätt. Det var helt fantastisk gott. Sen började vi även lista upp saker vi lovade varandra som vi måste göra i sommar, ganska roliga saker faktiskt, men det håller vi utanför bloggen ;-). Nu ska vi nana, upp och surfa imorgon ju. Kram!

25 kommentarer

 1. Så himla fina!!

 2. Så himla fina!!

 3. Så himla fina!!

 4. Så himla fina!!

 5. Så himla fina!!

 6. SÅ FINA NI ÄR!

 7. SÅ FINA NI ÄR!

 8. SÅ FINA NI ÄR!

 9. SÅ FINA NI ÄR!

 10. SÅ FINA NI ÄR!

 11. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers!

  Så härligt

 12. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers!

  Så härligt

 13. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers!

  Så härligt

 14. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers!

  Så härligt

 15. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers!

  Så härligt

 16. Superfina bilder!! Vad använder du för kamera?? 😊

 17. Superfina bilder!! Vad använder du för kamera?? 😊

 18. Superfina bilder!! Vad använder du för kamera?? 😊

 19. Superfina bilder!! Vad använder du för kamera?? 😊

 20. Superfina bilder!! Vad använder du för kamera?? 😊

 21. Så fina ni är!

 22. Så fina ni är!

 23. Så fina ni är!

 24. Så fina ni är!

 25. Så fina ni är!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *