Födelsedag & Examen

Helgen innan jag reste iväg till Biarritz så var jag på två helt fantastiska firanden. I Biarritz har det vart full fokus på Biarritz men jag kan inte slita mig ifrån dessa bilder, vill visa dem för er :-).

På fredagen firande vi denna pingla som fyllde 22 år. Det vi inte visste var att vi skulle matcha varandras klädsel, gulligt va! Kika in hennes fantastiska skor också ;-), blir så stolt när jag ser mina vänner bära Twist & Tango! STORT grattis i efterskott finis!

Min kjol hittar ni här (adlink), skorna är från Skopunkten, skinnjackan är supergammal från H&M och väska från YSL.

Jag var även kittad med smycken från Sophie By Sophie, älskar denna serie med snäckor, finns även i silver.

Åh vad glad man blir av denna bild. Tre underbara människor. Märta hade jag inte träffat sedan gymnasiet, det kändes inte alls så länge sedan men när vi snackade om det så insåg vi att vi inte sett varandra på nästan 4 år? Så galet men så mysigt och krama henne lite igen.

Kvällen spenderades på Story Hotel med drinkar och därefter åt vi middag på Nosh & Chow för at
t avsluta på Mono och Spybar (och jag sa till mig att inte gå ut…). Hehe. Blir lätt så.

På lördagen bjöd min lilla snygging till vän @vendelasara in till examensfest efter tre år på SU inom företagsekonomi, heja henne. Och titta så fint och mysigt hon hade fixat.

Kan vi bara diskutera hur SNYGG Vendela är? Byxorna är från Zara för er som undrar :-).

Fina vän! Det är så galet att vi bara känt varandra i knappt ett år men det känns som vi känns som flera år. Som jag skrev på caption på denna bild, Vendela är inte bara snygg utan hon är duktig och driven också <3. Härlig kombo hörni! Hon bor ju supernära mig så vi springer ofta över till varandra och hänger (=snackar av oss), älskar att ha det så.

Såklart gick färgerna i rosa, det är ju hennes favvofärg. Ni ska se hennes lägenhet, så girly och så fin!

Tack fina människor för denna helg, är så glad att ha sådana fina människor runt mig!

20 kommentarer

 1. Så härlig kjol!

 2. Så härlig kjol!

 3. Så härlig kjol!

 4. Så härlig kjol!

 5. Så härlig kjol!

 6. Härligt det ser ut!

 7. Härligt det ser ut!

 8. Härligt det ser ut!

 9. Härligt det ser ut!

 10. Härligt det ser ut!

 11. Får så bra feeling av det här inlägget! Grymma bilder

 12. Får så bra feeling av det här inlägget! Grymma bilder

 13. Får så bra feeling av det här inlägget! Grymma bilder

 14. Får så bra feeling av det här inlägget! Grymma bilder

 15. Får så bra feeling av det här inlägget! Grymma bilder

 16. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 17. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 18. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 19. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 20. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *