Leopard swimsuit

Baddräkt från H&M och solglasögon från Lindex

Hola chicas! Hur mår ni såhär dagen efter midsommar? Hoppas ni hade en fantastisk dag/kväll. För oss blev det långt ifrån en svensk midsommar men alltså, jädrar vad roligt vi hade. Helt galet! Jag filmade under hela gårdagen så jag ska försöka få upp min första videoblogg här.

Nu sitter jag på flygplatsen och har precis vinkat hejdå till min älskade Elin. Hon åker till Göteborg och jag till familjen i Palma. Inte helt fel det. Har mängder med bilder till er, vi har vart väldigt flitiga på att fota denna resa (Elin har nog i mellan åt velat slänga min telefon/kamera i marken, jag blir ju typ aldrig nöjd… haha). Vi hörs nästa gång från Palma! PUSS!

20 kommentarer

  1. Så snygga solgalsögon!

  2. Så snygga solgalsögon!

  3. Så snygga solgalsögon!

  4. Så snygga solgalsögon!

  5. Så snygga solgalsögon!

  6. Härligt det ser ut!

  7. Härligt det ser ut!

  8. Härligt det ser ut!

  9. Härligt det ser ut!

  10. Härligt det ser ut!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *