Båttur & Paella

Bjuder på en bildbomd från gårdagens båttur och lunch. Vi blev upphämtade av några vänner med båt för att därefter åka ut till en restaurang inne i vik i Deia. Vi var hela 21 personer och åt en riktigt god Paella. Jag ÄLSKAR Paella, jag var faktiskt ganska skeptisk till det innan, jag tyckte de kändes torrt o
ch tråkigt men efter att jag gav det en chans här i Spanien så har jag förälskat ner mig i det. Efter lunchen simmade vi ”ungdomar” ut till båtarna igen och drack bärs medan föräldrarna satt kvar. Älskar den uppdelningen vi fortfarande har under semesterar, man känner sig som kid igen :-). Vi kom inte hem förrän 8 vilket resulterade en supersen middag. Ibland har vår familj förmåga att äta lite för sent, vi fick inte bordet förrän halv 12. Men vad gör det, semester <3.

25 kommentarer

 1. Åå så underbart 😀

 2. Åå så underbart 😀

 3. Åå så underbart 😀

 4. Åå så underbart 😀

 5. Åå så underbart 😀

 6. Ser helt fantastiskt ut!!

 7. Ser helt fantastiskt ut!!

 8. Ser helt fantastiskt ut!!

 9. Ser helt fantastiskt ut!!

 10. Ser helt fantastiskt ut!!

 11. Så himla härligt det ser ut! 😊

 12. Så himla härligt det ser ut! 😊

 13. Så himla härligt det ser ut! 😊

 14. Så himla härligt det ser ut! 😊

 15. Så himla härligt det ser ut! 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *