Svenskarnas Beach Club

Igår hade vi en heldag på Gran Folies, kanske den mest svenskt-täta beach cluben här på Mallis. Vi var där tidigt och stannade till runt 20-tiden och gick sen direkt till middagen i Port de Andratx. När vi var här första året, nu blir det för fem år sedan, så lärde vi känna en Göteborgs familj med tre kids. Vi har hållit kontakten sedan dess och igår möttes vi upp för en heldag tillsammans. De är helt underbara och vi har alltid så roligt tillsammans, trots att vi sitter inne på olika åldrar.

Jag blev dock lite besviken på vår vistelse här i år,

Först och främst eftersom det var ännu fler svenskar än tidigare, det måste vart 98 % svenskar på stället. Detta av anledning att det är så fint såklart och jag blamar ingen eftersom vi också är svenskar och satte vår fot här. Dock gör det inte stället charmigare när de anställer svenska servitörer, de tappar ju charmen totalt tycker jag.

Det som kanske gjorde mig mest besviken var att de tagit bort den helt fantastiska getostsalladen. Jag läste ett blogginlägg som jag gjorde förra sommarn och skrev såhär:

”Annars så är jag glad att de fortfarande har kvar den godaste salladen jag någonsin käkat – Mont Blanc heter den och det är en getostsallad. Den ÄR någoy utöver de vanliga getostsalladerna och de kommer ni förstå när ni testar, så tips om ni åker dit! Beställ salladen!!”.

Väldigt ironiskt att de tog bort den året efter haha… Istället beställde vi deras uppdaterade variant av ostsallad, också god men för liten för att bli mätt på.

Det är superfint och trevlig personal men när jag är på semester vill jag inte endast omringas av svenskar när vi besöker stränder. För er som vart här vet exakt vad jag menar. Det var bättre förr :-).

30 kommentarer

 1. Härliga bilder 😊

 2. Härliga bilder 😊

 3. Härliga bilder 😊

 4. Härliga bilder 😊

 5. Härliga bilder 😊

 6. Amen Gertrude! Världens mest överskattade place! <3

 7. Amen Gertrude! Världens mest överskattade place! <3

 8. Amen Gertrude! Världens mest överskattade place! <3

 9. Amen Gertrude! Världens mest överskattade place! <3

 10. Amen Gertrude! Världens mest överskattade place! <3

 11. Så härligt! Jag hoppas att du verkligen njuter nu!

 12. Så härligt! Jag hoppas att du verkligen njuter nu!

 13. Så härligt! Jag hoppas att du verkligen njuter nu!

 14. Så härligt! Jag hoppas att du verkligen njuter nu!

 15. Så härligt! Jag hoppas att du verkligen njuter nu!

 16. Hahah! Men herre! Du är på Mallis och på omtalad beach club (=vad vi svenskar älskar) vad förväntar du dig?! Finns nog en och annan ödslig strand om du inte vill springa på svenskar 😂😂😂😂

 17. Hahah! Men herre! Du är på Mallis och på omtalad beach club (=vad vi svenskar älskar) vad förväntar du dig?! Finns nog en och annan ödslig strand om du inte vill springa på svenskar 😂😂😂😂

 18. Hahah! Men herre! Du är på Mallis och på omtalad beach club (=vad vi svenskar älskar) vad förväntar du dig?! Finns nog en och annan ödslig strand om du inte vill springa på svenskar 😂😂😂😂

 19. Hahah! Men herre! Du är på Mallis och på omtalad beach club (=vad vi svenskar älskar) vad förväntar du dig?! Finns nog en och annan ödslig strand om du inte vill springa på svenskar 😂😂😂😂

 20. Hahah! Men herre! Du är på Mallis och på omtalad beach club (=vad vi svenskar älskar) vad förväntar du dig?! Finns nog en och annan ödslig strand om du inte vill springa på svenskar 😂😂😂😂

 21. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers!

  så härligt

 22. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers!

  så härligt

 23. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers!

  så härligt

 24. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers!

  så härligt

 25. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers!

  så härligt

 26. Vart har du köpt den ljuvliga baddräkten?!

 27. Vart har du köpt den ljuvliga baddräkten?!

 28. Vart har du köpt den ljuvliga baddräkten?!

 29. Vart har du köpt den ljuvliga baddräkten?!

 30. Vart har du köpt den ljuvliga baddräkten?!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *