Pink swimsuit

Baddräkt här (adlink), (jag bär storlek small) och smycken från Sophie by Sophie

Denna baddräkt är ju helt fantastisk och jag tröttnar aldrig på att fota i den, lätt en ny favvo i badklädes-garderoben. Den är även gudomlig med ett par Levis shorts!

Hur mår ni gänget? Jag har tråkigt nog åkt på någon bakterie i magen så har inte fått i mig en matbit sedan igår. Kämpade som tusan vid lunch för att äta med våra familjevänner men jag mådde så illa. Eftermiddagen/kvällen har därför spenderats i sängen sovandes medan familjen vart ute och ätit. Resan börjar dra ihop sig så jag hoppas innerligt att jag mår bättre imorgon för detta suger :-(. Nu ska jag kolla sista avsnittet av Skam nu sen somna igen. Vi hörs när jag mår bättre <3.

25 kommentarer

 1. Ahhh, så jäkla snygg!!

 2. Ahhh, så jäkla snygg!!

 3. Ahhh, så jäkla snygg!!

 4. Ahhh, så jäkla snygg!!

 5. Ahhh, så jäkla snygg!!

 6. Foten igen haha😂 Snygging!!🌟

 7. Foten igen haha😂 Snygging!!🌟

 8. Foten igen haha😂 Snygging!!🌟

 9. Foten igen haha😂 Snygging!!🌟

 10. Foten igen haha😂 Snygging!!🌟

 11. Haha ja det är ju samma bild 😉.

 12. Haha ja det är ju samma bild 😉.

 13. Haha ja det är ju samma bild 😉.

 14. Haha ja det är ju samma bild 😉.

 15. Haha ja det är ju samma bild 😉.

 16. Hur tränar du? Perfekt kropp!

 17. Hur tränar du? Perfekt kropp!

 18. Hur tränar du? Perfekt kropp!

 19. Hur tränar du? Perfekt kropp!

 20. Hur tränar du? Perfekt kropp!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *