Home & new in

– Inlägget innehåller reklam –

Spetstopp här och hoodie från Ganni (båda här) // vattenflaska från Bkr (här) // topp med stjärnor här och kjol här

Nu är jag tillbaka på Klädesholmen efter tre dagar på Æolusön. Herre gud vad bra jag har haft det! Jag håller på att skriva ett blogginlägg från dagarna nu som kommer upp snart. Saknar redan ön och alla vänner där ute <3.

När jag kom innanför dörren välkomnades jag dock av två superfina paket från Me and Met och Loavies. Jag fick SÅ otroligt fina saker, bland annat detta ovan. Två samarbetspartners som jag är så stolt över att jobba få tillsammans med. Detta är definitionen av materiell lycka, det är faktiskt okej ibland. Hoodien är jag främst kär i, den är helt fantastisk. Den påminner om alla croissanter jag åt när jag bodde i Paris hehe. På tal om Paris! Är så avis på @elinskoglund som just nu lever i en film där borta. Gah. In och läs hennes blogg, då fattar ni vad jag menar!

10 kommentarer

  1. Linnet med prickar var lätt min favorit! Så enkel men så snygg!

  2. Linnet med prickar var lätt min favorit! Så enkel men så snygg!

  3. Linnet med prickar var lätt min favorit! Så enkel men så snygg!

  4. Linnet med prickar var lätt min favorit! Så enkel men så snygg!

  5. Linnet med prickar var lätt min favorit! Så enkel men så snygg!

  6. Najs 😊

  7. Najs 😊

  8. Najs 😊

  9. Najs 😊

  10. Najs 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *