College sweater

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Tröja från Ganni här // Kjol från Loavies här

Hej på er! Imorse tog jag en välförtjänt sovmorgon. Jag satte inte alarm förrän klockan 10.30 eftersom jag ville sova ut och ta igen sömnen från dagarna på Æolusön Därefter blev det en lång promenad med mamma och pappa. Vi gick förbi en loppis där jag lyckades fynda fina assietter, en lampfot och en jeansjacka. Älskar loppisar! Nu på eftermiddagen har jag inte gjort många knop, förberett en tävling som kommer ut imorgon bitti på bloggen, så håll utkik!

Om någon timma bär båten av till Marstrand, blev en spontantripp dit. Jag ska möta upp @vendelasara där så ska vi käka lite middag på Shanti Shanti och sen får vi se vart kvällen tar oss. Jag har inte hängt där något i sommar (förutom balen i maj) så blir kul. Och just det, har inte hunnit börja med alla svaren på frågestunden så ni kan fortfarande fråga. Länk till inlägget hittar ni här! Svaren kommer istället upp i början av nästa vecka! Kram på er!

5 kommentarer

  1. Så mysig 😊

  2. Så mysig 😊

  3. Så mysig 😊

  4. Så mysig 😊

  5. Så mysig 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *