Ett dygn på Marstrand

Igår blev jag körd över till Marstrand där jag mötte upp @vendelasara på Koön (ön mittemot Marstrand) där hade vi boende hos några familjevänner över natten. Vi poppade upp en bubbel och satte oss på deras terass i solnedgången.

Jag bar en ny klänning från Loavies, är kär!

Vid 21-tiden tog vi färjan över till Marstrand där vi hade ett bord bokat på Shanti Shanti, en av de bästa restaurangerna på ön.

Det var en riktigt fin kväll med så härligt ljus så passade på att knäppa en selfie på färjan hehe.

Jag åt deras fisksoppa som var 9/10 (inte 10 eftersom den var lite för stark) och Vendela tog två förrätter.

Till detta drack vi en flaska Riesling som vi delade på.

Vi gick senare över till Wärds och fortsatte kvällen där. På Marstrand träffar man alltid massa vänner och bekanta så vi var ett helt gäng som hängde tillsammans. Så jädra kul hade vi!

När det vid 3-tiden stängde hängde vi lite på kajen med ett gäng killkompisar. Vi ville liksom inte gå hem, det var ju världens finaste natt/morgon.

Ja, ni ser ju själva – himlen var helt rosa. Vi var så flummiga här, ni som följer mig på snapchat/instagram story fattar vad jag pratar om ;-).

Denna bild togs när vi hade åkt över till Koön och klockan hade slagit 05.30. För er som inte sett mina my storys så spelade vi i alla fall in massa videos när vi dansade och sjöng till massa random valda låtar. Vi har alltså tittat på dem säkert 100 ggr idag och dött av skratt. Haha. Säkert bara vi som tyckte det var SÅ ball.

Vi sov till 12-tiden, så vi fick ändå oss 6 h sömn. Därefter gick vi till Wärds och åt lite lunch. Vi ville ha mat redan inatt, vi var superhungriga där vid 5-tiden men allt var stängt så här kurrade magen rejält.

Till efterrätt köpte vi glass. Dock var det några barn som matade fåglarna bredvid oss, vilket är så otroligt onödigt så de flög fåglar överallt när vi åt så det ser trevligare ut än det faktiskt var (var tvungen att lägga in det också bara).

Detta var före fåglarna kom och var jobbiga, hur snygg är inte denna människa egentligen?

Mot eftermiddagen blev vi hämtade igen av pappa och brorsan och vi åkte hem.

Jag lägger nästan aldrig ut bilder på mamma eller pappa, speciellt inte pappa, ingen av dem gillar att vara med på bild men fick en bild på papsen idag som jag ville publicera. Älskar honom, världens snällaste människa som alltid vill mig och alla i sin närhet väl. Puss på dig <3.

10 kommentarer

  1. Så himla härliga bilder!

  2. Så himla härliga bilder!

  3. Så himla härliga bilder!

  4. Så himla härliga bilder!

  5. Så himla härliga bilder!

  6. Åh så härligt och underbart!

  7. Åh så härligt och underbart!

  8. Åh så härligt och underbart!

  9. Åh så härligt och underbart!

  10. Åh så härligt och underbart!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *