TÄVLING!

– I samarbete med CaseApp –

Datorsticker här & mobilskal här

Då var det tävlingsdags här på bloggen! I samarbete med CaseApp tävlar jag nu ut ett valfritt mobilskal eller en sticker till datorn (värde 300 kr). Jag har sedan två år tillbaka haft dessa produkter i marmor (se här) men uppdaterade nu med lite rosa och färg, älskar dem! Det bästa med CaseApp är att man kan designa sina egna skal, tidigare har jag haft mobilskal med mina initialer på, vilket blev väldigt personligt och snyggt.

Vill ni också pimpa er dator eller telefon? Det enda ni behöver göra är att kommentera varför just du ska vinna här nedan i kommentarsfältet. Glöm heller inte inkludera er mailadress så jag kan kontakta er.

Vinnaren dras om en vecka (29/7). Good luck <3,

160 kommentarer

  1. Har kollat igenom alla sidorna med mobilskal nu och där är såå många snygga. Mitt nuvarande skal är slitet och lite plastigt och det vore så fint med ett nytt fräscht skal som gör en glad varje dag. Speciellt dem med härliga färger. Dina i marmor är så fina!! Fortsatt trevlig sommar! ☀️🍓💚

  2. Har kollat igenom alla sidorna med mobilskal nu och där är såå många snygga. Mitt nuvarande skal är slitet och lite plastigt och det vore så fint med ett nytt fräscht skal som gör en glad varje dag. Speciellt dem med härliga färger. Dina i marmor är så fina!! Fortsatt trevlig sommar! ☀️🍓💚

  3. Har kollat igenom alla sidorna med mobilskal nu och där är såå många snygga. Mitt nuvarande skal är slitet och lite plastigt och det vore så fint med ett nytt fräscht skal som gör en glad varje dag. Speciellt dem med härliga färger. Dina i marmor är så fina!! Fortsatt trevlig sommar! ☀️🍓💚

  4. Har kollat igenom alla sidorna med mobilskal nu och där är såå många snygga. Mitt nuvarande skal är slitet och lite plastigt och det vore så fint med ett nytt fräscht skal som gör en glad varje dag. Speciellt dem med härliga färger. Dina i marmor är så fina!! Fortsatt trevlig sommar! ☀️🍓💚

  5. Har kollat igenom alla sidorna med mobilskal nu och där är såå många snygga. Mitt nuvarande skal är slitet och lite plastigt och det vore så fint med ett nytt fräscht skal som gör en glad varje dag. Speciellt dem med härliga färger. Dina i marmor är så fina!! Fortsatt trevlig sommar! ☀️🍓💚

  6. Jag har haft min telefon ett tag nu och baksidan har blivit så ful pga att jag aldrig haft något skal på den. Nu skulle jag vilja ha ett skal för att dölja det och dessutom kunna ta massa fina bilder med telefonen i bakgrunden! Precis fått hem en ny bikini och hade varit så snyggt att matcha skalet Hawaii palmen till den 😍 Min mejl är Michelle.holmstrom@hotmail.com

  7. Jag har haft min telefon ett tag nu och baksidan har blivit så ful pga att jag aldrig haft något skal på den. Nu skulle jag vilja ha ett skal för att dölja det och dessutom kunna ta massa fina bilder med telefonen i bakgrunden! Precis fått hem en ny bikini och hade varit så snyggt att matcha skalet Hawaii palmen till den 😍 Min mejl är Michelle.holmstrom@hotmail.com

  8. Jag har haft min telefon ett tag nu och baksidan har blivit så ful pga att jag aldrig haft något skal på den. Nu skulle jag vilja ha ett skal för att dölja det och dessutom kunna ta massa fina bilder med telefonen i bakgrunden! Precis fått hem en ny bikini och hade varit så snyggt att matcha skalet Hawaii palmen till den 😍 Min mejl är Michelle.holmstrom@hotmail.com

  9. Jag har haft min telefon ett tag nu och baksidan har blivit så ful pga att jag aldrig haft något skal på den. Nu skulle jag vilja ha ett skal för att dölja det och dessutom kunna ta massa fina bilder med telefonen i bakgrunden! Precis fått hem en ny bikini och hade varit så snyggt att matcha skalet Hawaii palmen till den 😍 Min mejl är Michelle.holmstrom@hotmail.com

  10. Jag har haft min telefon ett tag nu och baksidan har blivit så ful pga att jag aldrig haft något skal på den. Nu skulle jag vilja ha ett skal för att dölja det och dessutom kunna ta massa fina bilder med telefonen i bakgrunden! Precis fått hem en ny bikini och hade varit så snyggt att matcha skalet Hawaii palmen till den 😍 Min mejl är Michelle.holmstrom@hotmail.com

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *