Black stars

Blus från Loavies // Jeans från Gina Tricot // Sandaler från Flattered

Igår kväll var vi ju över på Mollösund och då invigde jag denna nya härliga blus. Som ni ser från Loavies, älskar deras sortiment, tycker ni ska kika in där!

Annars så är det moln och faktiskt lite regn här på Klädesholmen idag, tråkigt men samtidigt lite skönt, vi gör inte många knop. Livet på landet <3. Ska dock visa er lite bilder från vår mysiga lunch senare. Kram!

40 kommentarer

 1. Vældig fin bluse!

 2. Vældig fin bluse!

 3. Vældig fin bluse!

 4. Vældig fin bluse!

 5. Vældig fin bluse!

 6. Superfin blus! Hoppas att du har en mysig kväll!

 7. Superfin blus! Hoppas att du har en mysig kväll!

 8. Superfin blus! Hoppas att du har en mysig kväll!

 9. Superfin blus! Hoppas att du har en mysig kväll!

 10. Superfin blus! Hoppas att du har en mysig kväll!

 11. Hej Gertrude! Kan du inte göra en liten ”klädesholm-guide” för oss icke-kustbor. Jag och min pojkvän har lite planer på en västkust-roadtrip och kolla in Göteborgs Skärgård och Klädesholmen ser ju verkligen ut som en dröm och inte alls för långt från oss i Småland! Typ mysiga badplatser på ön, vart hittar man godast glass? Restaurang med bäst utkik? Vi har noll koll förutom hur fantastiskt det ser ut! Lite sköna tips om Göteborgs skärgård!

 12. Hej Gertrude! Kan du inte göra en liten ”klädesholm-guide” för oss icke-kustbor. Jag och min pojkvän har lite planer på en västkust-roadtrip och kolla in Göteborgs Skärgård och Klädesholmen ser ju verkligen ut som en dröm och inte alls för långt från oss i Småland! Typ mysiga badplatser på ön, vart hittar man godast glass? Restaurang med bäst utkik? Vi har noll koll förutom hur fantastiskt det ser ut! Lite sköna tips om Göteborgs skärgård!

 13. Hej Gertrude! Kan du inte göra en liten ”klädesholm-guide” för oss icke-kustbor. Jag och min pojkvän har lite planer på en västkust-roadtrip och kolla in Göteborgs Skärgård och Klädesholmen ser ju verkligen ut som en dröm och inte alls för långt från oss i Småland! Typ mysiga badplatser på ön, vart hittar man godast glass? Restaurang med bäst utkik? Vi har noll koll förutom hur fantastiskt det ser ut! Lite sköna tips om Göteborgs skärgård!

 14. Hej Gertrude! Kan du inte göra en liten ”klädesholm-guide” för oss icke-kustbor. Jag och min pojkvän har lite planer på en västkust-roadtrip och kolla in Göteborgs Skärgård och Klädesholmen ser ju verkligen ut som en dröm och inte alls för långt från oss i Småland! Typ mysiga badplatser på ön, vart hittar man godast glass? Restaurang med bäst utkik? Vi har noll koll förutom hur fantastiskt det ser ut! Lite sköna tips om Göteborgs skärgård!

 15. Hej Gertrude! Kan du inte göra en liten ”klädesholm-guide” för oss icke-kustbor. Jag och min pojkvän har lite planer på en västkust-roadtrip och kolla in Göteborgs Skärgård och Klädesholmen ser ju verkligen ut som en dröm och inte alls för långt från oss i Småland! Typ mysiga badplatser på ön, vart hittar man godast glass? Restaurang med bäst utkik? Vi har noll koll förutom hur fantastiskt det ser ut! Lite sköna tips om Göteborgs skärgård!

 16. Snyggt! 😊

 17. Snyggt! 😊

 18. Snyggt! 😊

 19. Snyggt! 😊

 20. Snyggt! 😊

 21. Joanna- Livet med psykisk ohälsa

  så snygg

 22. Joanna- Livet med psykisk ohälsa

  så snygg

 23. Joanna- Livet med psykisk ohälsa

  så snygg

 24. Joanna- Livet med psykisk ohälsa

  så snygg

 25. Joanna- Livet med psykisk ohälsa

  så snygg

 26. Gulligt!

 27. Gulligt!

 28. Gulligt!

 29. Gulligt!

 30. Gulligt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *