Ett nytt blekt leende

– I samarbete med Bookatreat –

Precis före jag tog min semester bokade jag in en tandblekning via appen Bookatreat. Ni som följer mig vet vid det här laget att jag har ett samarbete med dem vilket kanske är det bästa samarbetet jag haft. Alla skönhetsbehandlingar samlade på ett och samma ställe, sen får man dessutom bonus vid varje bokning.

Vilket fall. En tandblekning är något jag velat göra (för) länge. Jag har nämligen tänkt på detta varje gång jag lett i spegeln senaste året. Det har vart på tok för mycket kaffe under hårda arbetsdagar (och andra koffeinhaltiga drycker) för att tänderna ska lyckas hålla färgen. Sen var det faktiskt bara ett år sedan jag började gilla rödvin. I Paris såklart.

Jag gjorde tandblekningen på Salong Tigerfeldt, en salong jag besökt förut för andra behandlingar, eller ja spraytan. Det känns alltid bäst att göra en behandling som detta på en salong man känner till, också med personal man känner sedan tidigare.

På salongen använder de sig av Brillant Smiles blekning vilket kändes tryggt då det är ett av Sveriges mest välkända märke inom tandblekning. Sammanlagt tog behandlingen runt 1 h. Brillant Smile har publicerat en kort youtube-film där man ser precis hur behandlingen går till, så istället för att jag ska återberätta steg för steg så kan ni kika in videon nedan.

Jag har hört att det kan ila lite i tänderna efter behandlingen men detta var ingenting jag upplevde. De salongen även gjorde efter behandlingen var att lägga på ett skydd så att jag fick lov att äta/dricka (kaffe) redan 1 h efteråt. Mitt morgonkaffe är faktiskt a och o för att jag ska vakna. Detta tillägg kostade 400 kr.

Allt som allt är jag supernöjd med behandlingen, det allra bästa var väl att det gick så smidigt på salongen och vips så hade mina tänder blekts. Jag avskyr att hålla på att mecka med tidskrävande saker så att kunna göra ett besök efter jobbet och sen morgonen kunna dricka min kaffe med 7 nyanser vitare tänder, det var precis så jag ville ha det.

Är ni intresserade av en tandblekning så vet ni vid detta laget att jag har en rabattkod på Bookatreat. Bokar ni genom appen och skriver in min kod, gertrude25 så dras 25% rabatt vid er betalning. Salong Tigerfeldt har även studentrabatt vid denna behandling, så studenter, för er blir det 500 kr billigare SAMT 25 % rabatt. Koden funkar till slutet av augusti!

25 kommentarer

 1. Så fint 😀

 2. Så fint 😀

 3. Så fint 😀

 4. Så fint 😀

 5. Så fint 😀

 6. Åh så fint!<3

 7. Åh så fint!<3

 8. Åh så fint!<3

 9. Åh så fint!<3

 10. Åh så fint!<3

 11. Najs 😊

 12. Najs 😊

 13. Najs 😊

 14. Najs 😊

 15. Najs 😊

 16. Du är så vacker! 🌹

 17. Du är så vacker! 🌹

 18. Du är så vacker! 🌹

 19. Du är så vacker! 🌹

 20. Du är så vacker! 🌹

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *