Autumn must have boots

– I samarbete med Deichmann –

Som jag tidigare nämnt har jag nu ett samarbete med skoföretaget Deichmann vilket är ett väldigt spännande samarbete då jag inte visste så mycket om företaget sedan tidigare. Visste ni t.ex. att Deichmann firar 10 år i Sverige nu i år? Eller att de startades i Tyskland och att de sålt skor i över 100 år? 100 år, så galet! Deichmann är ett familjeföretag och även Europas allra största skoåterförsäljare, det visste jag inte heller!

Deichmann erbjuder ett stort utbud av skor med kvalitet och grymma priser, de har helt enkelt något för alla!

I detta inlägg ska jag visa upp fem par skor som jag stylat med olika outfits för olika tillfällen, både till vardag och fest. Vilka är era favoriter?

Alla fotona är tagna av Malin Göransson

Flowers

Boots här

Som svar på min egna fråga ovan så är detta mina absoluta favoriter. De är classy med det lilla extra! Jag har även förstått att ni gillar dessa efter att jag har publicerat sneak peaks. Jag tycker denna modell är snyggast med ett par cropped flares som jag bär ovan eller med avklippta denim, alltså kortare byxor, de gör benen längre också!

Over knee

Stövlar här

I våras lanserade Deichmann ett samarbete med artisten Ellie Goulding som jag även i skrivandes stund lyssnar på. Jag ÄLSKAR hennes musik och just därför tycker jag det är så kul att hon gjort ett samarbete med dem. Dessa lårhöga stövlar är ett av paren från deras designsamarbete. Nu kan man ju snart inte längre gå barbent så då kommer jag att bära dem med ett par denim eller gråa byxor som bryter av den svarta färgen. Älskar lårhöga, alltid så silrent och snyggt.

Studs

Boots här

Detta är favoritpar nummer 2. Tycker dessa är riktigt kaxiga, de är dessutom i äkta läder vilket gör att de känns lyxiga och håller under vinterns snöiga och kalla dagar. Också snygga att bära med cropped flares som ovan eller med ett par stuprörsbyxor!

High heels

Klackar här

Vem älskar inte klackar? Jag har faktiskt aldrig burit en sådan här modell på skor eftersom jag inte trott att de skulle passa mig. Jag är ju som ni vet ganska kort och dessa är höga i skaftet, vilket jag inte trodde skulle passa min kroppstyp. Dock föll jag direkt för dessa så jag kunde inte låta bli att beställa hem dem. Visst blev det snygga? Gillar hur de blev en lite kaxigare look med en längre hoodie.

Sneakers

Sneakers här

Sist men inte minst. Ett par sneakers från Puma! Det jag inte visste före detta samarbete var att Deichmann är återförsäljare till bl.a. Nike, Puma och Adidas. Älskar deras sneakers och hemsidan erbjuder ju gratis frakt och retur så de är en fördel att beställa via Deichmann.com :-).

Det var allt, hoppas ni blev inspirerade inför höstens val av skor! Alla skorna och ytterligare ett flertal hittar ni på Deichmann hemsida här!

55 kommentarer

  1. Sjukt snygga allihopa! Älskar de första klackarna! KRAM

  2. Sjukt snygga allihopa! Älskar de första klackarna! KRAM

  3. Sjukt snygga allihopa! Älskar de första klackarna! KRAM

  4. Sjukt snygga allihopa! Älskar de första klackarna! KRAM

  5. Sjukt snygga allihopa! Älskar de första klackarna! KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *