Pre NK-Gala middag

– Foto: Fabian Wester –

Häromdagen var jag på Pre Gala middag inför NK Galan som äger rum redan imorgon. Längtar!

Värdinna för middagen var denna skönhet Emilia De Poret. Så snygg och inspirerande kvinna!

Middagen ägde rum på Bobergs Matsal (högst upp i NK-huset) och var signerad Franzén. Så otroligt vackert här uppe!

Här tillsammans med Pia-Maria och Hanna som jobbar på NK och med galan. Jag har träffat dem en del förut eftersom jag själv jobbade med galan fram till slutet av augusti när jag började mina studier. Kändes konstigt att jag nu träffade både team:et på Bindefeld och NK men inte på grund av jobb utan som gäst.

Mina finisar var också med @pdotter och @elinskoglund <3

Menyn gick i samma layout och design som inbjudan till själva galan, så snygg!

Jag hamnade bredvid snyggingen Lovisa!

Huvudrätten som var heeelt fantastisk, alltså mums. Maten som serverades var 10/10.

Supermysiga Bobergs matsal.

Under middagen presenterades inte bara NK Galan utan det var även gäster på plats…

Couturedesignen Fadi el Khoury var på plats och berättade om sig själv, sin design och sina helt fantastiska kreationer. Ni har väl inte missat att prinsessan Madeleine burit hans couture? Helt fantastisk är han! Frida Selkirk från NK:s Mode och Skönhets avdelning var även där och pratade om nageltrender samt Elin Frendberg om mode, tech och hållbarhet.

Vi fick en otroligt bra goodiebag. Bland annat ett nagelbesök hos Frida inför galan, doft och make-up konsultation, 3D printad ring från Dagmar, Espresso kapslar (önska jag hade en espresso maskin bara…) med mera!

Jag kommer ihåg hur trött jag var denna kväll, jag hade suttit inne hela dagen och pluggat men så fick jag så mycket energi när jag fick träffa alla gamla kollegor på Bindefeld men också alla inspirerade människor.

Kvällen slutade med att vi gick ner till Ljusgården som ligger på första plan vid entrén där Emilia presenterade sin klänning hon ska bära på galan, en 3D printad klänning. hur ballt?

Tusen tack för denna fantastiska middag NK, Bindefeld och Emilia! Nu ser jag så mycket framemot galan imorgon!

15 kommentarer

  1. Jag gillar din blus 😊

  2. Jag gillar din blus 😊

  3. Jag gillar din blus 😊

  4. Jag gillar din blus 😊

  5. Jag gillar din blus 😊

  6. Jag ser dig varje dag. Inlägg som dessa är pinsamma.

  7. Jag ser dig varje dag. Inlägg som dessa är pinsamma.

  8. Jag ser dig varje dag. Inlägg som dessa är pinsamma.

  9. Jag ser dig varje dag. Inlägg som dessa är pinsamma.

  10. Jag ser dig varje dag. Inlägg som dessa är pinsamma.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *