En nervig jag i dagens outfit

– Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar –

Jacka och kashmir från Twist & Tango // byxor här // skor här // solglasögon från Céline via Smartbuyglasses // väska från Céline

Ville bara kika in och säga att jag överlevt allt tentaplugg, hittills i alla fall. Man ska inte underskatta att plugga alltså ;). Vilken sjuk disciplin man måste sitta inne på och vad man måste anstränga hjärnan på ett helt annat sätt än man brukar (typ när man jobbar) . Igår fick jag ett mental breakdown, hemskt var det. Idag däremot har jag vart på bra humör, tog en promenad och luftade hjärnan lite. Sådant men också bloggen blir ju som terapi och det kanske roligaste jag vet så tillät mig en paus för att uppdatera med dagens outfit.

Kan för övrigt verkligen tipsa om Twist & Tangos kashmir tröjor, bästa jag äger! Klassisk och så användbart. Men också dessa nya brallor, grymt pris och SÅ sköna. Jag beställde storlek small och de sitter som ett smäck, lite tighta i början men de töjer sig! Tipstips!

NU: återgå till plugget innan jag ska hem och ha en lugn kväll. Kram på er!

50 kommentarer

 1. Nydelig genser!

 2. Nydelig genser!

 3. Nydelig genser!

 4. Nydelig genser!

 5. Nydelig genser!

 6. Så snygg outfit! 😊

 7. Så snygg outfit! 😊

 8. Så snygg outfit! 😊

 9. Så snygg outfit! 😊

 10. Så snygg outfit! 😊

 11. Ääälskar outfiten!

 12. Ääälskar outfiten!

 13. Ääälskar outfiten!

 14. Ääälskar outfiten!

 15. Ääälskar outfiten!

 16. Usch kommer så väl ihåg den pressen man hade under universitetstiden – så sjukt påfrestande mentalt!

 17. Usch kommer så väl ihåg den pressen man hade under universitetstiden – så sjukt påfrestande mentalt!

 18. Usch kommer så väl ihåg den pressen man hade under universitetstiden – så sjukt påfrestande mentalt!

 19. Usch kommer så väl ihåg den pressen man hade under universitetstiden – så sjukt påfrestande mentalt!

 20. Usch kommer så väl ihåg den pressen man hade under universitetstiden – så sjukt påfrestande mentalt!

 21. Verkligen snygg som vanligt! Lycka till med plugget

 22. Verkligen snygg som vanligt! Lycka till med plugget

 23. Verkligen snygg som vanligt! Lycka till med plugget

 24. Verkligen snygg som vanligt! Lycka till med plugget

 25. Verkligen snygg som vanligt! Lycka till med plugget

 26. Åh snacka om att känna igen sig, har fortfarande minst ett mental breakdown varje tenta-p trots att jag är 1,5 år in i utbildningen haha! men oftast känns det mycket bättre dagen efter<3 hoppas tentan gick bra!

 27. Åh snacka om att känna igen sig, har fortfarande minst ett mental breakdown varje tenta-p trots att jag är 1,5 år in i utbildningen haha! men oftast känns det mycket bättre dagen efter<3 hoppas tentan gick bra!

 28. Åh snacka om att känna igen sig, har fortfarande minst ett mental breakdown varje tenta-p trots att jag är 1,5 år in i utbildningen haha! men oftast känns det mycket bättre dagen efter<3 hoppas tentan gick bra!

 29. Åh snacka om att känna igen sig, har fortfarande minst ett mental breakdown varje tenta-p trots att jag är 1,5 år in i utbildningen haha! men oftast känns det mycket bättre dagen efter<3 hoppas tentan gick bra!

 30. Åh snacka om att känna igen sig, har fortfarande minst ett mental breakdown varje tenta-p trots att jag är 1,5 år in i utbildningen haha! men oftast känns det mycket bättre dagen efter<3 hoppas tentan gick bra!

 31. Hoppas det går bra för dig i skolan 😊

 32. Hoppas det går bra för dig i skolan 😊

 33. Hoppas det går bra för dig i skolan 😊

 34. Hoppas det går bra för dig i skolan 😊

 35. Hoppas det går bra för dig i skolan 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *