ready 4 girls night out

Klänning här // skor här (adlink)

Hur mycket älskar vi inte helg och fredagar? Känns som jag haft den kanske lyxigaste fredagen på länge – frukost på stan, hängt med gamla kollegor, träffat Nouw teamet, spraytanat mig (igen tänker ni? Men jag gjorde en liten touch up inför helgen bara) och fixat mina naglar. I skolan har vi även precis haft vår första föreläsning inom redovisningen som jag på något riktigt sjukt sätt är lite taggad på. Jag har ju hört att den delkursen är den allra svåraste och köttigaste kursen i FEK1:an så jag kommer nog ångra det jag säger om någon vecka…. Men det är nog bara för jag allmänt känner mig så glad på livet just nu. Jag trivs verkligen med att plugga och att kunna göra bloggen mer helhjärtat. Jag älskar ju blogga men har haft en liten svacka senaste året vilket gjort att jag tappade motivationen där ett tag. Nu istället ligger jag i fas med mailen och alla kampanjer/samarbeten utan att ha dåligt samvete som jag haft konstant under ett år vilket känns så bra!

Nu ska jag duscha (har en spraytan som man får duscha efter 3h) och sen ska jag iväg till @elinskoglund på middag. Wey. KRAM!

20 kommentarer

 1. Så snygg outfit!

 2. Så snygg outfit!

 3. Så snygg outfit!

 4. Så snygg outfit!

 5. Så snygg outfit!

 6. Super fin klänning! 😃

 7. Super fin klänning! 😃

 8. Super fin klänning! 😃

 9. Super fin klänning! 😃

 10. Super fin klänning! 😃

 11. Hoppas att ni hade en kul kväll!

 12. Hoppas att ni hade en kul kväll!

 13. Hoppas att ni hade en kul kväll!

 14. Hoppas att ni hade en kul kväll!

 15. Hoppas att ni hade en kul kväll!

 16. först vill ja bara säga ! superbra blogg 😍 undrar hur klänningen är i storlek ? såå fin!

 17. först vill ja bara säga ! superbra blogg 😍 undrar hur klänningen är i storlek ? såå fin!

 18. först vill ja bara säga ! superbra blogg 😍 undrar hur klänningen är i storlek ? såå fin!

 19. först vill ja bara säga ! superbra blogg 😍 undrar hur klänningen är i storlek ? såå fin!

 20. först vill ja bara säga ! superbra blogg 😍 undrar hur klänningen är i storlek ? såå fin!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *