En italiensk dröm

Jag och lilla skruttisen @moamattsson. Den här tjejen alltså. En av de roligaste jag känner, hon är helt galen haha. Hon bar en jumpsuit från Hannas kollektion som jag har bestämt mig för att låna någon kväll, så fin. Kanske dock finare på blondiner, eller vad tror ni?

Vi började i alla fall kvällen med drinkar på Bar Havana, jag tror vi testade hela deras drink-meny och därefter promenerade vi bort mot restaurangen.

Vi hade ett bord bokat på La Perla, jag har aldrig vart där förut men bara hört så mycket gott om den och sett 1000 bilder. Restaurangen levde defintivt upp till rykten, det var så otroligt gott!

Här ser ni förrätten vi beställde, en Burrata, krämig och god.

Josgoooos och jag <3.

Till förrätt beställde vi även ett fat med tre olika ”favoriter” med småplock, tror rätten hette något i form av ”Trez Favorites”. Också suuuupergod!

Holaaaaaaa @alicestenlof!

Jag beställde deras pasta med saffran och räkor, den var helt fantastisk. Mycket saffran i smaken och riktigt krämig!

Moa beställde tryffelpastan med oxfilé, också gudomlig!

Fina girls!

Till avslutade med efterrätter, vi beställde flera små – favoriten kom dock att bli Tiramisun, alltså yuuum….

Efter middagen promenerade vi hem, vi bor ju i Santa Catalina som både baren och restaurangen är belägen i. Nästa gång jag åker till Mallis blir det defintivt ett besök hit igen, ska ta med mamsen, papsen och brorsan <3. Tips till alla er också som besöker Mallis och älskar italienskt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *